city

hemma efter en mycket lång o rörig dag. åkte in o shoppade ett par shorts (Y) o gjorde mitt lilla ärende, sen tog jag bussen till johanna, vi satt och pratade, sen så tog jag bussen in till stan igen, träffade julia och 1000 andra, sen drog de där 1000 andra och jullan och jag träffade martina och felicia och planerade morgondagen. fett med nice! nu ska jag väl sova så jag är pigg till imorgon, hörs!

bilden är sne, lika sne som julia ;)


snäll vän

som jag sa var jag ju med elvira igår. vi hade inte träffas på rätt länge och så säger hon såhär: när jag hör den här låten tänker jag på dig..
"nej se så tjock du har blitt, är hela fläskberget dit"
HAHAHAHA, snäll vän? självklart menade hon att jag brukar älska såna där låtar och så, eller?
hmmmm... nejdå, men lite små kul var de trotsallt.


sjukihuve

ja, jag är uppe!? jag la mig halv 11 igår, och går upp 10.30 idag, jag tror jag börjar bli galen. vad finns de o göra såhär tidigt. ingenting, och vad fan gör jag uppe så här tidigt? ingenting. när klocka blir mer drar jag in till stan, själv :O men de är ju ingen jävel som är hemma -.- tänkte kika lite på rean. om de finns nått kvar. sen åker jag väl hem o badar med the boys. typ så mina dagar kommer se ut, kan inte alla bara vara hemma. juste johanna är kanske hemma, ja, men vi får väl helt enkelt se vad jag hittar på. ingen lust att gå på stan heller, men måste fixa en grejj, mycket irriterad. tar nog o slår en singnal till johanna! vi hörs puss

alla har varit små.


sam,sam,sam

jag är besatt av sam, saknar honom.
haha, nyss kollat på alla videosar sam är med i!
kan inte fatta hur han orkar, så jävla skön kille ;)



ohyeaa

fyfan solen steker. jag har inte orkat bloggat!
vaknade ensam o kände hur jag saknade rhodos. de blev inte bättre av att vi inte hade någon frukost hemma. trött och sliten satte jag mig på cykeln i ett par för små hotpants och en ful tröja, knullrufs också! köpte lite juice. kom hem o tog ett glas, orkade inte leta på något mer. la mig i sängen o somnade. sen vakande jag o gick till allan, sen drog jag till elvira vi satt mest och pratade, men mysigt  var det. sen hade vi träning. OCH JAG HAR BÖRJAT FLAGNA SOM JAG VET INTE VAD :( någon som vet vad man kan göra förutom o smörja in sig för de har jag gjort minst 200 ggr.. nu trodde jag jullan skulle komma, tydligen inte. kanske blir en lugn kväll trotsallt.
och JA jag tog bort frågestunden, orkar inte med omogna frågor. men en fråga var viktig den kommer här:
fråga: ska du till gothia, med vilket lag?
svar: ja, självklart! de ska bli grymt! med bälinge f.97 :D

saknar't :(


bilderna


itsikt från min o johannas balkong


vita flickor - första dagen

haha fin flicka under vattnet tycker jag nog

sam är som han är... denna lek var vi tvugna o göra. SÅ JÄVLA KUL!

vattengympa

utanför vår "ingång" till hotellet.

johanna så söt


vollyboll tjejerna¨

haha, äkta turist!

kepsen är som gjord för mig.


dör av skratt, först den åt vänster sen flaskan som heter rio club.

sommrig bild.

vatten-polo


glömde skriva att vi dök med typ världens sötaste kille.


vollyboll igen.

ännu en knäpp lek- kasta vattenballonger till varann




så jävla söt




haha deras lilla dj studio, så jävla skön!



fyfan vad jag saknar dig sam

avslutar med en bild när vi väntade på taxin.
jag har gjort flätor på ena sidan, inte sidecut.

TACK FÖR EN UNDERBAR RESA JOHANNA,SAM,RIO,OSKAR,MAMMA,PAPPA OCH MAGDA

bilder kommer!!!!!!!!


blogg.se är cp, alla bilder kommer imorgon.
ni får nöja er med en på johanna o sam!
hhaha han har smink för han hade nyss spelat tjej ;)


rhodos 2011

de var den bästa veckan de här året, bästa veckan på de åren jag levt.
för de här var verkligen obeskrivligt. obeskrivligt bra!
för att göra en super lång historia super kort..
vi flög dit mitt i natten, kom dit ungefär 13.00 .
vår lägenhet var mer än perfekt, jag o johanna fick ett stort eget rum med dubbelsäng o mys, hotellet var mega fint. men de vi inte visste var personerna som fanns där, deras hjärtan måste vara av guld.
jag tror jag är förälskad i rio,sam,oskar o självklart johanna.
de var en dans som kallas "yarra yarra" som vi gjorde varje dag 3 ggr, helt underbart kul o få stå och skämma ut sig, dog av hur rio dansade!
berättar lite vad vi brukande göra.
vi gick upp åt frukost , la oss vi poolen tills sam kom o kittla oss under fötterna/sabbade våran solning på något sätt och sa att vi skulle vara med på vattnegympa/fotboll/vollybol/sa att vi skulle vara med o dansa elr vad de var. eftersom att man verkligen inte kan säga nej till en sån jävla underbar ledare så blev de alltid ett ja! aldrig skrattat så mycket. vi fortsatte ligga o sola.eller gick vi till de snygga bartrenderna o tog nått o dricka (gratis dricka hela veckan) sen duscha vi/ gick ner på "stan"/ badade lite extra/ var lite me ledarna. olika från dag till dag. sen på kvällen var de alltid en show ledarna gjorde, fan så man dog av garv. sedan var de dags för party, jag menar verkligen party. de började oftast med en full (överdrivet full) kille med namnet oskar , körde sina moves, han var glaen från topp till tå, men så jävla skön. en dag strippade han, eller ja.. sam drog av han tröjan o ut me skärpet, fan så kul de var! sam var väl lika galen han.
varje jävla kväll stod vi där, mitt på dansgolvet o dansade rövarna av oss.
söndag kvällen, en kväll jag aldrig kommer glömma
vi hade dansat skit länge o säkert druckit 1000 drinkar, eftersom vi flörta med bartrendern, haha nej men bara vi kollade åt hans håll blandade han i ordning en super god drink. mums!han var söt som fasen,glömmer aldrig när jag o johanna och magda (ledare) stod mitt på golvet o skrev (the time of my life) de kändes verkligen som de, men iallfall när de började ta slut o vi var helt slut bjuder "tjockisen" (haha vi kallade han så) upp oss, elr mig och hans kompis bjuder upp johanna. typ 20 år, vi ville inte men var tvugna! dom var ända as packade o skulle inte minnas... om inte deras mamma hade stått o fotat oss. efter den hämska dansen sprang vi till sam (han kändes som en pappa/bästavän) vi tre (jag,johanna,sam) stod o kramades jag o johanna skrattade  för vi var helt förvirrade av att vi hade dansat me dom där killarna! sam stryker oss över ryggen och leker med våra hår, "shhhh" säger han. de var så jävla mysigt när vi stod där. jag ville aldrig att de skulle ta slut.
de kändes som jag känt sam hela livet. (jag bryr mig inte om att han var as packad) han var så jävla gullig mot oss. efter de frågade han om vi skulle med på disco, men duktiga flickor som vi är sa vi nej!
sista kvällen var jag o johanna ledsna vi ville verkligen inte lämna stället!? vafan lämna sam och rio, jag dör hällre. nej men såna underbara personer?
dagen gick fort och de blev kväll , när vi gick för att hämta vår drink träffar vi sam, han bär massa is, han ställer ner den och undrar varför vi såg så ledsna ut, vi sa att de här var sista kvällen. han såg lika förkrossad ut han!
han gav oss varsinn puss och undrade om vi skulle komma på kvällen, alltid svarade vi.
på kvällen satt vi där oskar hade åkt så de blev inte lika mycket dans.
när slutat närmade sig kom rio, han kramade oss o skrev upp sin facebook, vi gick fram till magda och sa att vi skulle åka hem " what!? my partygirl" vi skrattade, fast jag kunde lika väl gråtit. fy vad jobbig de var. sen sam, han sa glatt "see ya" jag trodde han glömt att vi skulle åka så ja sa: but we leave tomorrow, usch jag höll på att gråta. han reser sig up och kramar os "my girls" och sen säger han "at facebook" vi fick hans facebook o sen kramade vi han o gav han en puss, de var de sista jag såg av sam! :(
JÄVLAR VAD LÅNG TEXT! jag vill tillbaka, tillbaka till sam o alla sköna mäniskor.
buhuhuhuhu! känns lite bättre att man har dom på facebook men ändå?
VECKAN HAR VET MER ÄN JAG KAN SÄGA!
bilder i nästa inlägg-

hejdå sverige

ja hejdå svergie, cho där grekland, de här kommer bli ett minne för livet, nu jävlar kör vi johanna. helt underbart! kan inte äns beskriva de? fyfan taggade tjejer till 1000. haha.
jag bestämde mig för att sova! go'natt folket!
VI HÖRS OM EN VECKA!

ego?

vilken utstrålning , vilket leende , vilken intelligens , fint ansikte och för att inte tala om dom vackra ögonen, men nog pratat om mig , hur är det med dej ?
SÅ JÄVLA SKÖN!

ska man?

ska man sitta uppe till halv 3, känns onödigt o ta en tupplur, eftersom jag ändå ska upp. men jag vet inte, ska man sova dom timmarna man har chansen? ska höra med johanna vad hon gör.
tänkte köra på en frågestund också. tänker att ni kan kommentera lite medans jag är borta. mer om de innan jag åker, elr ja ikväll typ.
nyss komit hem från träning, sista innan gothia! nytt matchställ, slänger in en bild. själv tycker ja de var fult haha nej men hatar när de inte är reklam på!

orkade inte sätta på mig den, slö tjej?

borde jag akta mig?


både hon o hennes mamma är poliser nu? vågar man gå på stan i fortsättningen?

måndag

go'morgon världen se vad som står på , jag tror jag drömt o svävar i de blå. en fin gamal låt av jimmy jansson, idag står packa först på listan, sen typ bara chilla, för halv 3 inatt bär vi oss av till grekland, mysig, nej! är de värt de JA! men vi får helt enkelt sova på vägen dit! sen  när vi kommer fram kan vi bada,sola , ja ni, göra vad vi vill? förlåt om jag gör er avensjuka, men de är ju ändå fint väder här i svergie.
                                                       /puss o kram

21:49

ja, klockan är de om jag ska vara exakt, o de är jag ju? konstigt. visst finns valar i östersjön, agnes säger att dom inte får plats, säger bara: sover din hjärna elr har du inte nån? man kan ju undra, ja valar är stora men östersjön är jadu, större än typ universum. äsch vi tar o ringer gamla goa emmamaria, kanske? maybe baby , som vissa säger, därmed inte jag , jag är coolare än så. ja jag skrev de, ja de gjorde jag. men skriva o prata är inte samma sak. jag har stukat fingret, "ledsen gubbe" (orkade inte göra nån). ska lägga mig i soffan , slappa me godis o tjockis mat. kanske ta reda på varför jag är glad. låter de mysigt, de tycker jag också. nu har jag suttit o skrivit 9 (snart 10:e) rader om ingenting, o ni läser de, PUCKADE MÄNNISKOR DE FINNS, ja ni. vad sägs som att sluta läsa o skaffa ett liv. jag ska iallfall dissa en sak innan jag slutar.

sorry daddi, måste dissa båtarnas säng (den där över) åker ju bara vikingline eftersom pappi jobbar där så vet inte hur dom är på de andra båtarnas, men vikinlines översängar är läskiga, man kan ramla ner as enkelt, o stegarna man ska ta sig upp/ner på är inte så säkra. DISS på dom.

eyy.

nyss spelat min först A-lags match ;O nervöst! de gick väl helt okej, men satt mest på bänken. men de första jag
gör när jag kommer in är mål. kändes rätt bra. men en tung förlust mot serieledarna tierp, fast vi var så jävla mycke bättre! men livet fortsätter, elr vad är de man säger? nu måste jag dusch, buhuhuhu, så långtråkigt. börjat skriva "på detta sätt" nej men asså jag byter inte rad efter varje mening, vet inte vad som är bäst? vad tycker ni? jaja nog om de o skjuss in i duschen. haha min kusse sjunger nämligen alltid nån låt typ: o skjuss in i ugnen. fan så jag sitter o snackar, duschen vare väl? yes here I come the shower. ja jag har pluggat engelska på lovet, ja de har jag.

                                                                                  /puss kanske


typ bilder

typ bilder från igår
typ med kajsas typ systemkamera.
fast typ jag som tagit dom

typ bögar?

typ trött/drogad ?

o vad kollar du typ på

jag behövde typ hjälp upp?

lördags kväll

kvällen spenderades me kajsa.
hon kom hit o vi träffa lite boys,
körde lite moppe. (Y)
sen tog vi bussen in till fyrishov, vi hittade en tjuga!! :D
aja, sen träffa vi massor där.
shit vad trött jag är.
ska upp tidigt imorgon också.
fan va inte nice.

en bild från i vintras, mys!?

sant?

fina flickor, fiser inte.
dom vågar inte släppa loss.
haha, så skön.

typ bäst?

HÄR ÄR MINA SMÅ ÄLSKLINGAR.

bästa gruppen? helt klart?

så jävla söta!


jag berättar vad som helst

jullis drog nyss,
Ä-N-T-L-I-G-E-N
nejdå,  elr?
nej jag älskar dig min pingla!?
wtf, fick jag de ifrån.
ja, de dök bara upp i min hjärna?
jag städar.
de går inte något vidare , buhuhuhu..
packar gör jag ocks¨å, de går ännu sämre, buhuhuhuhuhuh.

duktig tjej, tack jag vet

snoriga armar o en randig kind,
 jag glömmer aldrig bort min tonårs synd.
 
är de så?

jullan

häftgit dygn me jullan,
haha nej men underbart har vi haft de!
vi körde moppe me martin o allan, (Y)
sen till staden, hon åkte till nån , jag till en annan.
sen tog vi samma buss hem till mig,
fan så kul de var på bussen, sköna grabbar asså!
sen hemma runt tolv-halv 1 så snackade vi lite o somnade.
match idag, förlust.
nu ska jullis o jag in till stan, så blir de kanske kajsa ikväll, :D
rörigt, men underbart.

gulli tjej.

hejdå

jupp, drar till stenhagen me julia o fler..
haha, bra koll.
nyss åkt lite moppe me martin o allan.
sköna killar ;d
ja, hejdå

gör alla ikväll?

sista dagen idag med småbarnen.
om jag kommer sakna dom?
tveksamt!
hahaha nej men har totallt tröttnnat.
härligt att iallfall dom älskar mig o bergman.
vattenkrig sista timme, jag blev drängt, ja de blev ja!
sen naken dusch me 7 åringar. haha
nej då, dom duscha o jag hjälpte dom på me kläder o allt.
vi kanske även kommer med i tidningen.
jaja nog om de.
nån som vill göra nått ikväll?
ja, jag vet att vädret är bajs, men ändå?

förra sommaren, saknar't

grekland

shit va ja länktar,
bara få dar kvar till rhodos me johanna.
fan vad kul de kommer bli!
grekerna kommer vara tokiga i oss
om jag har tur får jag låna min systers undervattenskamera.
men mycket bilder kommer tas.
ska bli skön o komma iväg från allt ett tag,
speciellt med den man älskar mest.
kanske blir man lite brun också ;d
känns som en underbar start på sommaren.
nu ska jag ut en sväng,
vi hörs

såhär snygga kan bara vi vara


skit seg

ligger här i sängen, seg tjej.
kanske inte så konstigt.
helgen kommer bli awesome.
fan så trött jag är -.-

minnen ;)

wilma

som ni märkte sover inte wilma här.
vi tar de en annan dag,
ingen kommentar varför.
                                          ♥


wiho

hemma, vinst me 2-1
sköna killar på läktaren.
helt jävla crasy. me like
nu, ja vad ska jag göra nu.
ska faktiskt ut en sväng.
wowow, ibland är bälinge för underbart.

dyster tjej.
avslutar med en fråga
fråga- vad då för hemmafest?
svar: de får jag ju inte säga för dom, för då kanske de kommer massa dit, hahaha vilka jävla töntar!?

seg

hej hemma från en rörig dag me alla småbarn.
men nu försöker jag få tag i wilma.
skulle hämta henne klockan 4 i lövstalöt.
men ja, hon har ingen mobil..
känns onödigt o åka dit i onödan
men hon skulle sova här ju :(
ikväll tänker jag inte åka till ***** för palla "hemmafest"
FAAAN SÅ TÖNTIGT.
var tvungen o säga de,
ja
blir väl en lugn kväll med/utan wilma..
nu match, tjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing!

skaplig overall till fotbollsskolan ;*

?

kan man göra samma misstag fler gånger?
svara gärna, blev fundersam.

Utkast: Juni 14, 2011

jag sitter fan o sjunger på en fjortislåt.
typ tjejer,tjejer, han är player,player
nått sånt, sitter även med en clown näsa, o käkar kyckling me glass.
kollar på bumbibjörnarna utan ljud.
har på mig en fet tjocktröja o inge under.
asså iblad har jag mina stunder.
sällan, men för ofta.



kommentar- du skämmde inte ut dej ett dugg gumman !
lust att träffas nån dag ? :)

svar: de vet jag väl? ;) ojaaaaaa, klart som fan vi ska träffas :D

typ jag suger

förlåt mig för min sugiga bloggning
måndagen spenaderades me julia
vi drog runt på stan, ingen kommentar.
sen på kvällen var vi där igen, gjorde väl inge.
myste lite bara

idag (tisdag) först imorse var jag ledare.
K-A-O-S, jag o bergman med 16 sjuåringar.
jag dooog.
-kan jag få gå på toa
-får jag rida rygg
-jag vill ha plåster
-varför fick han gunga o inte jag
-jag vill klättra i trädet
herregud, o mitt iallt kom en ekorre, alla sprang efter den.
när jag hade vart på toa med en, kom nästa - jag måste kissa!
fast dom var rätt underbara!
vet bara inte hur jag ska orka!?
sen träffade jag wilma o melina, mys
va tvungen o dra direkt, träning -.-
imorgon sover kanske wilma här
älskar henne!

så jävla gullig tjej

..

har en liten sak jag måste säga.
sluta snacka.
vaddå jag skämmde utn mig i fredags.
förlåt att man lever livet?
jo jag har ett liv, ni har inget liv som hackar på andra ;D

sådär ja, nu var de sagt

frågor o svar..

fråga - vad är ditt sommarjobb?
svar: jobba på fotbollsskola!

fråga - vart ifrån är klänningen?
svar: h&m

fråga - energidricka är till för att dricka efter matchen för att återhämta sig, inte före.
svar: nej? energidricka dricker man (iallafall jag) innan match om jag är trött, man blir pigg av de, de är ju massa socker och så, man får liksom energi (därefter namnet)

nu måste jag kila , ska typ hjälpa till o packa upp till fotbollsskolan -.-
sen blir de jullan kanske wilma!
vi har väl lite o snacka om ,, hihihi :)

pigg

dygna!!!

fast nej, fick nyss reda på att jag ska upp as tidigt imorgon -.-
va nyss ute med johan o allan.
chill kväll, stackars johan brutit axeln.
imorgon blir de jullan!
puuuuuuuuuuuuuuss.
nej jag sitter inte o dricker energidricka nu,
 bilden är tagen innan match.

tröttis

nyss tagit ett dopp i poolen.
trött, ska nog kägga mig i soffan, kolla film.
mysigt, matchen slutade 3-3.
en kille blev överkörd av moppen.
mitt under matchen.
trodde han hade dött, men vi tror han klarade sig.
ambulansen kom o så..

just nu, fin tröja tycker jag
matchens stjärna innebandy kanske år 2005, saknar't

o.o


skolavslutnings outfit.

sönda

vaknade för en halv timme sen,
klockan 13.00 ifall ni blev nyfikna.
först tyckte jag de var konstigt, för la mig halv 11 igår.
sen kom jag på att efter skolavslutningen somnade jag 4 o gick upp halv 7.
så jaaa..
nu ska jag gå o äta lunch, sjuuukt.
idag ska jag inte göra nånting, match senare.
imorgon börjar mitt sommarjobb,
fast jag slutar 3 varje dag, nån som vill göra nått då?
tänkte imorgon efter 3 -halv 4 . hör av er.
skulle gärna vilja träffa johanna, de skulle kännas awesome.,
eftersom jag saknar henne.
o är lite smått förälskad ;) <3
haha nej men aa..

söta unge


åland

heeeeeeeelt unerbar resa.
världens gooaste brunch.
med världens roligaste folk.
med knäppisar som slår i huvudet överallt.
med höjdrädda agnes högst uppe i båten.
med hytter där vi hade otroligt mysigt.
nej men resan var helt underbar.
vi hann även med att bada på den fina stranden.
o spela matchen , (så jävla dåliga) haha, undra varför..
sen mysiga bilresor.
har gärna lust o åka dit igen!

stranden, söta flickoooor

jag lever

ja de gör jag.
som tur är..
fattar inte jag tog massa kort igår, fast dom finns inte på kameran.
ville bara säga att de är sommarlov!
å att jag älskar wilma o julia.
och wilma om du läser detta, smsa/ring.
kajsa, dessamma gäller dig.


vrid på skallarna, förfaaaan

haha i väntan på bussen.

alla bilder tagna på dagen.
önskar jag hade bilder från kvällen.

sommarlooooov

JÄVLAR VILKEN KVÄLL DE KOMMER BLI!
wihoooooo.
sitter här nu med wilma o julia, nyss käkat jordgubbar me glass! ;)
fett med gott, shit va kul detta kommer bliiiiiiiiiiiii!
nu kör vi tjejer

haha neger jag ser ut o va..

haha mer kommer imorgon!

redo

mamma har lockat mitt hår.
o de första jag säger är att jag vill ha platt.
men nu tvingar jag mig själv lockit
jag kommer vara fulast på skolavslutningen.
brun som sjutton är jag iallafall ;)

haha brun tjej..
tar säker nån bild imorgon!
tjiiing tjiiiing

typ torsdag

helt sjuk dag ;dd
vattenkrig, ja ni!?
ni skulle se asså, blöt exakt överallt -.-
vitt linne också , jaja de var förfan sista dagen?
sen bjöd skolan på chips,glass o läsk.
smakade underbart.
sen åkte jag in as blöt till stan.
träffa andrea,anna,marcus,teo o fotis i kanske en halv timme.
sen drog jag o solduscha, wow,wow,wow.
resultatet kommer om undefär 2 timmar -.-
fast känner att jag är brun i ansiktet redan.
fast de sämsta va att de inte han o torka så ja, min mage är vit, o mitt vita linne brunt.
fuck, men jaja. jag överlever.
trodde jag skulle bli WOOOOOOOOOOOOW.
men än så länge vit ;(

så underbar, puss på dig

fmk , hell no

börjar med svar på fråga från kajsa
fråga: vad händer på kvällen (skolavslutningen)
svar: jadu, jag önskar jag kunde säga.. men jag vet inte helt klart, tror att först på dagen ska jag o massa bara sitta o chilla i stadsparken med jorgubbar o massa gott! sen på kvällen, blir de väl nån typ av fest hoppas jag väl. tror inte fmk, känns uselt just nu... du själv då? ;)

idag chill dag.
nu arg på mamma.
imorgon soldusch.
ni ska se hur brun man bliiiir, helt sjukr min syrra är typ neger! ;oo
mysigt!
allt jag hade o säga. puss


sommartider

varmt som fasen.'
o nu ska man ner o bränna fett.
fotbollsträning.
fuck att jag är så seg..
länktar till skolavslutningen,
fett me ös sen på kvällen ;)
tjiiiing

stört

fyfan, jag fattar typ inget.
jag är inte dum i huvet.
men,
inte fan vet jag men mår inte bra iallfall.
har typ ångest, fast jag vet inte för vad..
jag kan sätta mig o gråta, tårarna finns där.
men vad ska jag gråta för? finns inget att gråta för.
min inre känsla känns fel, något stämmer inte
tror bara att jag är knäpp för tillfället.


snälla amanda o andrea, jag älskar er, förlåt!
allt förändrats, men ni finns kvar ♥

slutkörd

son ca: 4 timmar inatt, -.-
ja lyckades iallfall ta mig upp o spela 2 matcher.
en vinst o en förlust.
nu döööör jag, as trött.
ska nog lägga mig ute på trappan o sola!
vafan är de me folk?
johanna du kanske bör höra av dig, fattar nada?
ont i knä har man också.
fyfan helt otroligt galen helg.
fast läskigt, hihihi, saknar ugglis.
jaja nu måste jag kila, puss!


sp

sp = singelparty.
åkte hem tidigt från de två A:en.
somnade o sen skjussa mamma mig till centralen.
där tog jag o elin bussen till julia.
riktigt kul var de där.
sen drog vi till stan.
v.i.p som vi då hade (skämt o sido) fick vi gå in kl.7
de var as härligt! träffa alla som jobbade där å så!
även gratis läsk på de o ingen kö!
festen var helt galen o kul!
älskar verkligen elin o mig när vi festar loss!
mycket mycket bra kväll!





gött!


dfshl.kbjgö

SKA UPP SJU IMORGON.
klockan är halv 3..
fuck this ..

02:33

as trött.
snabbt om lördag
träffade amande o andrea,leo o jim
vi åkte buss till G-sunda. o jag vet inte vad.
de var helt kaos, sen h ittade jag en cykel?
då skulle jag o amande cykla hem.
gick sådär, fast väldigt kul var det!
vi kom iallfall tillbaka till uppsala.
då gick vi runt o myste,
sen badade ja o amanda, fyfan så snusk.
vi 1 gick deras tåg så vi följde me dom till centralen.
sen träffade vi johannes,david o oskar.
sen låg  vi o myste.

leo o jim, söta grabbar!

eftersom de var sent, blev de mörka bilder.
underbar kväll , puss ♥

bla.bla

blev väckt av en viss andrea hedin.
jaja, de var ändå dags att gå upp!
skulle träffa dom.
men mådde sådär.
snart har jag match föräldrar mot barn.
haha, sen blir de andrea o amanda, vi kallar dom "de två A:en"
de lät coolt!
a men jag o dom två A:en åker kanske till bjk, vi får se helt enkelt!
nu dampar jag på pappa som sa fel samlings tid. -.-
kommer 1 timme senare, sorry andrea! :)
jaja, nu ska jag ta lite o dricka.
kan behövas.. as hett ute!


fett me ös

fyfan vad kul de var igår!
jag,martina,felicia,wilma o julia drog ner till parken.
ekonomikum, elr hur fan de stavas.
vi satt där o ja.. sen kom nåra as packade killar, o så.
vi drog till stan .. hmmm.
UGGLA! juste de var en uggla, skit läskigt!
ja, sen drog vi o kolla lite på the ark i stadsparken!
underbar kväll som borde göras om!

söta tjejer, har massa bilder på mobilen men ingen sladd :(

unebar

åh vad trevligt jag haft.
mer imorgon go'natt

stadsparken

jupp drar dit me juuuuuulia!
vet ej hur kvällen ser ut.
den blir säkert roligt!

hot,hot

SÅ JÄVLA VARMT

sticker ut en sväng o solar.

då kör vi?

ja, lite mer planer.
fredag- måste vara med nån, mamma o pappa borta!
lördag- björklinge hela natten, sen sova hos andrea.
nu jävlar!

stackars hund

andrea hedin matar sin hund med:
*tandkräm
*oliver
*korv
*ketchup
*gurka
*marshmallows
*choklad
o jävligt mycket mer.

så otroligt söt men...
hur ska detta sluta!?
(jag vet att hundar dör av choklad men inte bella)
lovisa- vafan du kan ju inte mata den med vad som helst.
andrea- men hon äter ju
älskar dom ändå!

födelsedagsfest

jupp, nu kommer släkten hit o firar syster.
mysigt,mysigt.

brun flicka, oja.
bara för att reta andrea! :)♥

suveränt

ojoj, bra dag, ojaaa!
slutade en timme tidigare.
va med elin o linn på stan.
sen åkte elin, andrea kom sen åkte linn.
jag o andrea köpte hårfärg.
hemma hoss henne var de awesome.
vi färgade mitt hår bilder här --> www.hedins.blogg.se
litade inte på andrea, men måste säga att de blev rätt bra!
vi matade bella med oliver hon åt dom!?
knäpp hund.
haha så jävla kul i slutet.
en gång sa du att jag var tjooooock. HAHAHAHA
helt sjukt, andrea fattar.
ojojoj. även kul att hennes bror sprängde hennes cykels däck.
helt galen kväll!

walla jag svär de är skillnad.
mycket vackert.
älskar dig din djurplågare!

grattis!

GRATTIS DU HÄRLIGA STORASYSTER!

så underbart fin ♥

RSS 2.0