timbuktu

3 inlägget idag, wow, jag har verkligen saknat de här.
hmmm... en låt säger mer än 1000 ord.




barn

 var nyss på dagis här i bälinge och letade praoplats, dom skulle höra av sig imorgon, ja jag älskar barn och älskar allt de dom gör. de är underbara.
sen har jag tagit en dusch , i 40 minuter för att tänka igenom allt + att de är varmt o mysigt i duschen. hatar när man kommer ut ur duschen o de är iskallt, derför satte på mig de mysigaste jag hittade och sen kokade jag morötter och som ett körsbär på toppen , några droppar smält smör på de. de smakar underbart jag sväääääär. skär morätterna i "ringar" och koka dem länge. mmm ska upp o fixa mer nu!

älskar dig andrea ♥


om jag är som luft för dig, så kan du ju inte leva utan mig?

palla paus

 Hej, det var en jävla lång paus, nej men har liksom inget o göra o inte ni heller tydligen. (menar, varför läser ni detta igentligen) skitsammaaaa. dagarna har segat sig förbi o inte vart de bästa. men hallooo jag lever? alla brukar hela tiden säga: "åh min klass är bäst" eller "åh min klass är så jävla bra" det är era klasser säkert, men ni slår fan inte min klass + 8E i att vara "sjukaste klassen"..:
DRA EN GRÄNS FÖRFAN!
nu ska jag ta mig i tu med pluggandet, palla.

-

paus var de ja, nej men tänkte bara säga att thailandsresan är inställd.
blir jul hemma me familjen.

-

nej jag orkar inte blogga, tar en paus.
de som hänt har hänt o de går inte att ändra nu.
men liten,skadad och som mest hatat. ska man orka ta sig igenom detta?
tveksamt...

frågor om vad som hänt osv,
 kommer inte få något svar.


love

skulle fan inte kunna leva utan er, jag älskar er andrea och olivia. förlåt!
jag älskar er ♥


taggaaaad

hej upp kl.07.00 idag. mys på högsta nivå, nästan. match mot gusk stod på spel i allianscupen, den vann vi sen match mot vaksala förlust sedan match om tredje pris mot gusk, den vann vi! så 1500 kr fick vi :D mycket bra eftersom de bara är mellansäsong och vi körde cupen för kul skull! när jag kom hem kollade jag på f.97 som gjorde en jävla kämpa match som dom vann med 4-3, grymt! nu måste jag städa rummet senare ikväll blir det olivia o andrea :D :D :D :D :D :D :D MYCKET NICE!

kör på en gamal favorit

måste sticka

skön dag, efter träffade jag ollis och andrea, saknade brudar! men nå måste jag rusaa till bussen ska träffa ollis mfl, sen imorgon SÅ JÄÄÄÄÄVLA TAGGAD!!!!!!!!!!!!!!!!! :D mer om de sen, hejdå

pappis moves

hahahahahhahahahahhahaahhaha, dagens!
*hade glömt stänga av spotify så de gamlaste låtarna var på*
då hade pappa komit in och skulle bära ut en extrasäng som stod i mitt rum , haha precis då var "nej jag kan inte dansa" ni vet den här as gamla. sen kommer han upp till mig och kör lite moves och ba: jag kan inte dansa de ser bara psykopatiskt ut.. en fot ett ben ett enkelt system.. osv.. HAHAHHAHA DOOOOOOOOOOOOG. älskar dig pappi , du har dina stunder!

-

fan gör man saker man ändå vet att man kommer ångra sen?
hahha så jävla onödigt.


:D

ligger i badet med rihanna- we found love, i lurarna och livet leker som jag alltid skrev förut , men jag lever i nutid, och just nu leker fan inte livet. hahha gud nej. aja, palla. imorgon blir de ollis, haha ollis,ollis,ollis... orkar inte med att hon är störst reetardet jag känner, så jävla skön! orkar inte.

så jävla mobbad tjej.


the winners

woooop woooop 1:a i gruppen i allianscupen! känns underbart! kanske lite för mycket underbart, 3 mål också, kände för att skryta med det, annars gick de väl sådär, klart vi kan mycket bättre, men man ska inte klaga när man vinner gruppen? haha unt ringde o interjuva pappa kände för att skryta lite mer, nej men blir gusk f.97 nu på lördag taggad så jag nästan spricker! wtf? men ni fattar typ. annars gick skolan bra, matjour hela dagen, jag jobbade stenhårt.... typ. men nu ska jag duscha och sedan kommer jag decka i sängen, tjosanhejsan! haha kan väl dra en fin konversation som vårt lag hade på facebook

agnes- ‎1:a i gruppen, bra jobbat tjejer!! =)
cissi- hur fan gick det till?! inte för att förringa vår insats, men..
ellen- var det vi som var bra eller alla andra som var dåliga..?
agnes- ja det är väl frågan...men vi säger väl att det var lite både och?!
jag- vi var bäst, och fan om vi inte slår gusk f.97 nu också!!
cissi- skämtaru?! får 97:or ens spela?!?! hehe

haha även fast de var taskigt mot mig, var de så jävla kul!

;o


Anonym
:
Har du bråkat med Johanna? :o

sv: japp, själv?

undebara vikarie

hej och hejdå typ, har inget speciellt att tala om för er, förutom att andrea är för undebar! ja, olivia du är också underbar... hmmm visste inte om de stavades "undebar" eller "underbar" derför skrev jag ett av varje. smart va? lika smart som vår vikarie idag som gick ingenom alla frågor som kommer på vårt prov imorgon. hon var seriöst de största retard jag mött på länge (eftersom jag inte träffat olivia på länge) ändå har jag aldrig älskat en vikarie så mycket, så nu sitetr jag här o pluggar på de 27 frågor som kommer och inte de 300 :) ahhh, chill!
 hahha, så jävla ful!!!!!!!!!!!!!!!!!

skiter i att alla kommer snacka skit om de jag skriver här och nu, för de är sanning.

hemma efter en jobbig dag på alla möjliga sätt, känns inte bättre att imorgon kommer bli ett helvete och samma med alla dagar detta liv fan -.- jag orkar inte att inte ens en av mina bästavänner kan ställa upp asså, men de är lugnt, de går bra o dissa mig totallt, du har ju andra? och kom fan inte säg sen "förlåt jag såg inte, jag visste inte" för jag hatar skitsnack och du ser exakt hur dåligt jag mår. vill fan inte åka till skolan mer, vill fan byta skola. orkar inte med allt snack som kommer bli efter dehär inlägget heller. för fan vad jag inte bryr mig just nu. mitt liv har ändå spårat ut så mycket de går. och klart jag fortfarande kan skratta och ha kul, men de kommer fan aldrig bli som förut, aldrig. 
 
ni ser mina jävla läppar le, men hur dåligt jag mår de skiter ni fan i att se.

drugs

Hon fyllde 11 år och tänkte: "Nu är jag stor!" Hon tog papper i BH'n och målade läpparna blodröda.

Hon fyllde 12 år och tänkte "Nu är jag stor!" Hon tog sin mors cigaretter, gick in i skogen. Hon hostade och grät.
När hon kom hem tvättade hon all lukt ur kläderna ...

Hon fyllde 13 år och tänkte: "Nu är jag stor!"
Hon tog sin pappas vin, drack och kräktes. berusning och lust.

Hon fyllde 14 år o...ch tänkte: "Nu är jag stor!"
Hon gick till en fest, gav sin oskuld till någon hon inte känner till namnet.

Hon fyllde 15 år och tänkte: "Nu är jag stor!"
Hon svalde piller efter piller och kände sig vild och yr, lycklig och fri.

Hon fyllde aldrig 16 år ...

kopiera detta om du är emot droger

sv, osv

gokväll här kommer lite smått o gott.

märta:
haha visst vi var inte alls någe bra, men vi satte inte heller alla våra chanser sååååå.... lek inte för mkt nu lovisa! men ni var ju bättre än förr om man säger så! även dom bästa kan ha dåliga dagar liksom.. haha :)

sv: men att de står 1-1 mot oss (bälingebönder) till halva i andra, hmmm.. de borde de "bästa" lyckas bättre me även fast ni inte hade era bästa dagar. nej men de jag skrev tog jag ur ett ciat pappa sa i bilen tyckte de var lite små fun, så de e i sånnafall han som leker, och jag vet inte tror daddi är för gamal för de ;) hahah :D

elin åkerman:
hmmmm... jo vi kan visst vinna över dom. :)          
                        
sv: som sagt var de daddi som sa de, men jag tror på dig elin ;*

från de sakerna  till helt andra:

* att man får reda på saker man gjort genom rykten - sånt här skit orkar jag inte äns me, kan folk bara sluta snacka för en gångs skull?

* mina kompisars föräldrar som läser min blogg - ja, vafan. är erat syfte att försöka hitta en massa fel på andras barn, för ett sen sprida vidare att dom e hemska? kan säga er att mina föräldrar har iallfall koll på mig så att de räcker, ni är fan patetiska som läser min blogg!

* killar som som bara dras till smala tjejer - har inte så mycket att säga till er mer än: tjejer ska ha kurvor, bara hundar fallar för ben. jävligt mogen kille som skrev de där, känner han inte men han heter fredrik, jag gillar de starkt! så sant också

* vänner som sviker - tar upp de yttligare än gång, men vem fan ska man lita på när alla ba sviker?

match o plugg

hej, blev lite utgång igår ändå, bälinge bondkillar funkar dom också. spelade match för någon timme sen tung förlust me 6-1, men jävla bra vi var ändå vi höll 1-1 till 11 minuter i den andra, haha o gusk tror don kan vinna över ifk uppsala, förlåt men inte då! nej men vi var grymma dom fick in sina bollar i sista 10 , kanske för några var skadade osv. men alla ska vara grymt nöjda me matchen! sen åkte jag pappa o mamma och åt på ikea och kollade lite, sen hem nu ska jag duscha o plugga,plugga,plugga :/ känns ju as nice, INTE! aja hejdå

forever alone.

inlägget under

kände att jag överdrev min damp i inlägget under, derför strök ja de. men har nyss krossat pappa på 2 fifa matcher och ska nu försöka slänga ihop någon typ av efterätt till oss båda (bara vi hemma) blev rätt mysigt ändå, minns inte när jag gjort sånt här sist, men allt är inte bra ännu, fuck mig.

just nu typ.


dissad

fyfan vilken diss, hade världens jävla planer för denna kväll, men de slutar med att jag sitter helt själv i mitt hus och kommer sitta där hela kvällen, livet kan ju inte bli roligare, tack tjejer!
uppdraterar nog inte senare, för jag har fan inget att skriva om, min kväll kommer börja i soffan och sluta där. ni kanske inte menade något illa, men så här dissad var de länge sen jag blev. jag hade fixat mig as mycket var as taggad, men nej bara tvätta av allt och lägga sig i soffan, vi hörs. INTE

fel av mig

Hahhhhah om jul igen:
Skojjar du eller? 1700 för att åka till Thailand? :s o får du bara julklappar för 1700?

sv: hahahah jadu de ska vara en nolla till, alltså 17000 ;)


in the säng

hej ligger här i sängen med ollis o issa, ye! får se var jag gör idag, faktiskt inga planer än så länge ;)
men vi hörs

gulle

back stage


älskar låten, men älskar de sista på den här filmen, back stage... DÖÖÖR
spola fram till 4 minuter, deckaaaar!

jul igen

sitter här med mitt kära täcke och fryser häcken av mig. massa plugg idag också. nästa vecka är de första advent, WTF? jag blev seriöst rädd när jag hörde de,snart jul ju? men blir inga julklappar för mig i år , eftersom de kostade 1700 att dra iväg til thailand, och så mycket pengar brukar jag inte få för julklappar. men grymt skönt o åka dit! nu ska jag plugga lite o ikväll blir de träning i diös, varför jag inte bloggat beror på en massa skit som händer och tror jag ska lägga ner bloggish.. hejdooo

gillar att mitt hår liknar ett skatbo av något slag på denna bild.

:$

massa läxor , ingen ork. skolan kan dö, fittungar me.
de var de jag hade o säga.

min vän är artist

helt jävla grym du är tove! all kärlek till dig och din röst!

underbart! ♥

cp

sitter här me läxor upp till öronen o bara hatar livet. jag vill de ska bli lördag nu fan! fredag också för den delen, helg! jag orkar inte att jag har så sjuuukt mycket läxor men ändå sitter här. orkar inte min sjuka dag som får bli
en hemlighet. HAHAH DOG. ja men nu ska jag ta itu me alla läxor, fan så bra jag är.
<---- de där e jag de.

farsdag

såg att jag missat nåb fråga på frågestunden, men jag orkar inte fixa till de nu. var med ollis på stan, trötta tjejer snackade och planerade. rätt mobbade oså. sen blev de dragon palace me famlijen, mys! nu ska jag ta ett bad, lägga mig i soffan o decka. typ så, hejdå

älskar er båda!
men grattis världens gladaste o bästa pappi!

cool jao

johanna drog nyss, nu sitter jag och bara e cool, farsdag idag ju så ska in å käka med familjen senare. köpt zlatans bok till pappi :*


jag leker inte, jag e cool

med johanna

godmorgon folket. ligger här med johanna,eller hon sover. blev en riktigt rolig kväll igår. jag o johanna tog 12 bussen hem till mig och somnade direkt, trötta tjejer! idag får vi se vart dagen tar mig, har lust att åka runt och kolla matcher, blir nog nått sånt eller liknande.

nu vaknade johanna btw

kool

2 vinster, så skönt! 6 mål gjorde jag också, beror nog på nya skorna ;) nu är jag slut, och pallar inte med att vara hemma, alla är sura o vädret suger balle. så derför bli det mina älsklingar ikväll! skiter i om jag är en skitunge! nej men saknat andrea så enooormt. ska fixa mig snart för att sedan äta mat och sen ta bussen in. blir nog en tidigkväll ändå, känner mig rätt sliten :o

tönt.

frågaaa

noreaahonen
1. vad tycker du om mig?
2. HAHA, va det skoj igår? :*
3. gillar du någon?

puss på dig

svar:
1.underbar tjej,as söt och hur rolig som helst!
2. OM de var?
3. jag gillar ju dig? :$ haha nej jag gillar nog ingen

massa pussar på dig också

morsning

godmorgon! blev en kul kväll igår. idag har jag match, 2 st efter varann. men match e alltid kul! har inte tränat på hela veckan så hur min kondis är återstår att se. blir nog mycket byten ;) jag e lite förskyld fortfarande också, :( och lite huvudvärk. men vafan ja e oxe? helt random måste jag säga att mina vänner är dom mest underbara man kan ha också!

typ nu, fast me ruffsigare hår, smink kvar från igår och en pyjamaströja

svar på frågestund


SVAREN

Mr.x:
varför sprider du falska rykten och försöker ta andras killar för?

svar: du måste ha blandat ihop mig med någon annan, jag skulle aldrig göra något liknande, hatar falska rykten och skulle aldrig ta någon annans kille!


A.Hansson:
Hej snygging.
Vad har du för bh storlek?
Största kuken du har sugit av?
Sex med en docka eller en tjockis?
Vad tycker du om mig?
Är du oskuld?
Annars, kan jag ta din?
Eller vi kan ta den i 2an.

svar: 
hej,haha
varför undrar du
din pappas
inget av dem
vem fuck är du
ja
nej,tack
nej,tack

Arne:
Med tanke på om det du skrev om dig och daniel.
Vadå va är det mellan er?
Och skriv inte att det angår inte mig!
 
svar:
mellan mig o daniel är de endast vänskap just nu, vi var på g men de är slut nu.
de angår igentligen inte dig, men detta är en frågestund

annsofie
:
visst är jag fett snäll mot dig ?
vad skulle du göra utan mig ?
vad tänker du på när du inte är å smart? (händer rätt ofta)

svar:
super snäll , men jag är fett snäll tillbaka med!
haha, frågan är vad du skulle göra utan mig?
jag tänker inte alls :D haha kommer från rätt käft btw


Anonym:
vem strulade du senast med?
snyggaste killen på gränby respektive tunaberg?
oskuld?

svar:
haha, jaduuu...
men de kryllar av snyggisar på båda ställerna.

jadu.:
godis/glass
futsal/handboll
slösa/snåla
jeans/mjukisar
röka/snusa
dator/tv
spotify/youtube
hemmakväll/fest
pojkvän/kompisar
stan/vänge
tjock/smal
lång/kort
lovisa/annat namn
johanna/olivia/andrea
nykter/full

svar: älskar sånna här frågor ;o
godis
futsal (men älskar hk71)
snåla!!!!
jeans (mjukisar e skönare men)
usch! i såfall röka
dator
spotify
beror på
kan inte välja, båda
stan
smal
annat namn
alla e mina favvosar
nykter?

Tilda Fanny och klara!!!!!:
5 snyggaste 97 tjejer och killar?
Favorit butik?
Vem är din allra bästa vän?
Puss på dig snyggis <3

svar:
åh sånt här är as svårt! finns 1000-tals snygga, ni tre har ju guldutseende allihop tillexempel.
bikbok eller weekday
johanna
de är ni som är snygga, puss! <3

Anonym:
Vad tycker du om gränbyskolan? Visst äger den?
Vill du bli fotbollsproffs?

svar:
undebar skola,sköna lärare,skönt folk och god mat!
klart jag vill, men har ingen chans! men vill spela på hög nivå iallafall

wqa:
Snyggaste killarna i 9an

svar:
jag har verkligen noll-koll på 96-killar :oo



Kurt:
du har en sexig tiiiiiiiiiiiiiz får man doi?

svar:
de var ju kul!

Anonym:
hahahahahahahahha din blogg är ett skämt !

svar:
de är väl bra, du verkar ju gilla skämt?


blek. :(

åh jag pallar inte hur blek jag är nu, mår dåligt. :( o palla sola solarium o riskera cancer, nej jag vill vara brun. ja, jag ska till thailand i jul, å bli brun ;D men jagvill bli brun nuuuuuuuuuuuuu.

de här var i somras, vart tog färgen vägen?
vilken muskelknutte btw.

gulli, yapp

woop woop jag är ju fan populär? (syftar på mina komentarer till frågestunden) mer än vanligt. idag var en chill dag, typ. HAHA orkar inte med vissa iskolan -.^  <-- haha gulli. men spanskaprov imorgon, jag har inte öppnat böckerna.. ÅNGEST. skippar träningen ikväll p.g.a förskylning o annat. ser fram emot en dag med ollis imorgon, hon är för underbar? ja de e hon. jag har så mysigt här hemma, mobbad osv..

lovisa + spanska = ↑
HAHAH SÅ FUUUUUUUUUUUL

frågestund

fråga vad du vill, om vad du vill,
får jag 10 frågor blir jag glaaaad!
svarar senast i helgen men kan bli tidigare

spanska..

kan suga min snopp, om jag bara hade en... men varför prov. orkar inte att jag suger på matte också, men biologi är jag kung på, ett B bara sådär! men nu måste jag plugga spanska mot min vilja! ni ba k. de roliga är att ni läser er blogg men bryr er så lite.. orkar inte att mina kompisars föräldrar läser min blogg, men hejsvejs på er! -.- jag är kär i spotify. nej nu ska jah väl börja plugga, funderar på en frågestund .. hmm andrea e min idol, de e derför!

festen kan börja. HAHA ORKAR INTE?

nutte

GRATTIS VÄRLDENS STÖRSTA JÄVLA TÖNT! ;)

älskar dig ollis!

kraft

blev skola idag ändå, fast förskyld som en mås. HAHHA, man ba va? nej men tog ett varmt och behövligt bad och käka lite nyss och nu försöker jag mig på att plugga, går ju suveränt?

låten får en på bra humör, den ger kraft

döds sjuk

usch ligger i sängen med huvudvärk,en jävla hosta och näsan ba rinner, pallar inte. ligger och kollar film och har sovit i någon timme. jag gick iskolan men höll på att dö, tror jag stannar hemma imorgon, nu ska jag fortsätta tycka synd om mig, hejdå!

sv

anonym
OMG vad har hänt?! Har Daniel dissat dig?!

sv: antar att du försöker vara rolig, men nej daniel har inte dissat mig.

inga ord

har inget att säga, tårarna är slut och just nu kan livet suga dase..

matchen förlorade vi, men de har inget me de o göra.

viking

hemma från 4 timmars lövkrattning.. usch fyfan! nu mår jag illa och har ont i halsen, och ska på samling. detta kommer gå så bra! njaaaa, men jag ska nog inte spela så mycket. men jag är viking som ändå försöker. nu ska jag fixa allt till matchen, hejdå!

stor fiskarN

kratta löv?

sitter här med johanna, hon här sovit här, wihoo. vi har spelat massa fifa osv. träffat massa boys. jag skulle igentligen till vänge o sova där, men blev att jag stannade hemma. nu ska jag iväg o kratta löv med laget, FAAAAN vad nice! inte, men fett värt 5000 kr.

vi hörs.

alborgen

hej hemma efter en skit skön dag. blev alborgen, mycket skoj! ikväll hade jag stora planer. men har ingen ork eller lust. får se vad jag gör, kanske en chipspåse framför tv:n ? har knappt vart hemma något på hela lovet.. jag har vart i min egen värld och skitit i allt o alla. skulle vilja gräva ner mig i jorden och vakna när allt är glömt, men nej då ska skolan börja på måndag -.- usch, fan när är de jullov?

inget kan skildra oss åt.

wooop

godmorgon, jag har en anledning till att vara uppe nu, jag ska på fotbollsavslutning någonstans (inget vet vart) kommer hem ikväll, har inga planer för kvällen. igår var jag ju först i sthm som vanligt köer så vi kom dit rätt sent och åt på ett mycket fint ställe, sen åkte vi hem, jag far runt på 1000 olika platser på kvällen... nu har jag huvuvärk och måste skynda mig, kram!

ändrade planer

återigen, haha nu börjar jag bli trött, men nu ska vi tydligen inte till arosfortet utan bara gå på stan i sthm. men jag ska typ inte köpa nått, eftersom jag o oliva ska göra en hemlis som vi sparar till och sen ska jag färga håret. helt enkelt sparar jag och t'nker inte slösa pengar. vet inte när dom kommer o hämtar mig men.... ;)

arosfortet

godmorgon, blev väckt av att johanna ringde imorse. vi ska till arosfortet i sthm, mycket nice! så åker dit lite senare och kommer hem typ 4-5, då blir det att jag olivia och johanna åker till vänge, som de ser ut nu. måste börja fixa mig nu, vi hörs säkert ikväll! ;) ♥

bild från google. ni som inte vet vad arosfortet är, så är det typ som fångarna på fortet, men går in i massa rum och gör olika "uppdrag" nej nu måste jag rusa om jag ska hinna!!

godnatt

ett sista inlägg innan jag hoppar i säng sådär.. vad fan säger man "hoppar i säng" är de nån som gör de? imorgon skulle de blivit allians tidigt på morgonen me frida , men hon var puckad o kollade på fel dag, haha nutte! så då skulle de bli arosborgen med johanna men de var svindyrt, och jag är snål! så nu vet jag inte alls vad dagen kommer ta mig imorgon, säkert kommer jag sitta hemma bara för att. men på kvällen blir de vänge som de ser ut, men de blir säkert också inställt. jajaj inget blir som man tänkt, goooo'natt allesammans.

folk hoppar tydligen i sängen, haha jag som trodde de var ett uttryck bara.

i min ensamhet

nyss käkat god mat hos kussen, nu sitter jag i min ensamhet och får inte lov att dra ut, synd om mig kan man ju tycka. imorgon ska jag på nått cp möte, sen blir de ollis, på kvällen vänge, jag skiter it. palla livet vid detta tillfälle. men ska utmana pappa på en fifa match. tack för att du alltid ställer upp dadii..

märks at tjag har kul va?

allians

blir allians idag med olivia, ska fixa iordining min nu, sedan drar jag. tjoohoo, nej men hejdå

hos johanna

hej tränat o nu sover jag hos johanna, vi har ätit kladdkaka (hårdkaka) nått sånt.. jaja vi har snackat om allt mellan himel o jord, kram

ollis ♥

hejhallå, jag orkar inte att olivia och jag är mobbade. träffade henne på stan, vi drog runt och var as mobbade, vi köpte en milkshake som vi fick ångest över, och olivia spydde nästan upp den. oliva trodde hon var 12 år, men jag berättade att hon var 13 och ska fylla 14.. vi träffade julia lite senare och nu är jag hemma, ska på träning senare ikväll.. btw, andrea kommer visst hem imorgon natt, knas

tagen från andrea's blogg.. jag har bilder på olivia men ingen sladd så jag kan föra över som till my computer..

finaste jackan

godmorgon. haha somnade typ as tidigt igår, inte speciellt konstigt.. sen vaknade jag typ 8, men somnade om igen och nu vaknade jag på nytt. trött som få.. idag ska jag försöka sälja blommer. kommer gå åt hell.... men ja, sen kanske olivia och på kvällen träning! yeaay ;D


dea kommer hem idag också, njuter de sista av denna fucking fina jacka som olivia och jag fick låna.. hah nytvättat är den också! så jävla underbar


gott o blandat

chabba , fett cool stavning. åh glad jag blev över min början. olivia har dragit, JAHRÅÅÅ FRIHET. de är sant, hon kittlar mig,jagar mig,sjunger falskt,kastar godis och facerapar mig -.- men jag älskar henne ändå för hon är så jävla reee... haha.

glädjen som uppstod när pappi köp hem fifa 12, och vi ska köra ett race snart
tystnaden som uppstod när bloggaren "blonda" kommenterade min facerape på olivia
skrattet som uppstod när jag kollat igenom hela skolkatalogen och missa min egen klass.


allt för coola mig, imorgon blir de säkert olivia sedan blir de träning på kvällen , nuskriver olivia att vi ska träffa wille och daniel.. aja vi får se vart kvällen leder oss.. puuuuss

korvar

sitter här med olivia tandlös, blev en galen kväll igår, måste jag säga mer än så!? haha nej men grymt kul. jag o olivia tog bussen hem till mig o nu sitter vi här.


hahha söt


sv

fråga: Hej, gillar du någon just nu?, isf vem ?
Och är du i Julia Djurström bra vänner ? Ni umgås inte så mkt väll? :)

sv: hallihallå, njaa. nej de gör jag inte.
ja, hon bytte ju skola och då gled vi isär lite, men vi är fortfarande vänner, men umgås inte så mycket längre.

hahhah de här e humor


förlåt men jag kan inte sluta skratta. STEFFE!? eller vad säger du frida?

RSS 2.0