ey

hej, jävligt latch dag idag! vi började med matte sen film sen no sen slutade vi :D men jävla horbuss kom fan inte.. stod i minst en halv timme. men frös gjorde jag inte, fint väder! ska även svänga förbi efter andreas gamla skinnjacka så slipper jag ha på min fula. :D den tjejen är bara för bäst! när jag kom hem somnade jag, haha och sen kikat lite på läxorna. jävla fittkemiprov kan gå o dö! nej men annars är allt bra vettni! :D
haha, hittade alla dessa bilder. vi var väl för söta?

sirius

go'kväll folket. nyss duschat och allt. skolan rullade på och efter de rullade jag o johanna vidare hem till henne, snabba puckar och sen till samling.. (så jävla pinsamt vi kom typ 10 minuter försent, andrig skämts så mycket) jaja, men kändes as fel att dra på sig sirius matchställ, men de var fan skit kul att gå in och köra! matchen vann vi med 5-3 mot upplands FF f.95 så de var fan inte illa! ganska små stolt sådär.
så jävla bra!

Morgon

Godmorgon, är på bussen. Har blivit min nya sysselsättning att göra på morgonen ;) idag är jag as seg, kommer fan aldrig orka alla lektioner! Sen drar jag iallfall till Johanna, och vi åker tillsammans till matchen där vi ska kötta sönder! Nej men fan har inget att säga, ni får ha de så bra!

 


omfg

de här är första måndagen på jävligt länge elvira inte är här, de är ett väldigt jobbigt läge.. de är så tråkigt utan henne! hon pluggar gärnet hemma, men träffar ju henne ikväll :D glädjer mig åt de! jag har också försökt med pluggandet. funkade inge vidare. pallar inte att min skinnjacka inte är fin längre och jag vill ha en ny! så är de med de. jaja, nu ska jag upp och äta!
asså de går inte att sluta skratta. gud så söta vi var?

Centralen

Hej sitter på centralen och väntar på bussfan, palla att man har matte första timmen.. Men de e ba köra, ikväll blire inte Zumba men de blir medelpass gympa, ja något sånt.. Sen imorgon är de match med Sirius f.17 mot upplandslaget f.95 , skit nervöst ju! De var de, nu kommer bussen, hejdå


goff

hej , jag har legat framför soffan hela dan. käkat en jävla massa kakor. mamma bakade en jävla massa, och mitt o elviras goff-förbud börjar imorgon, så var tvungen o passa på idag! jag är inte på topp idag må jag säga, men lika glad är jag för de. imorgon skola, WEHEEEEY. nja, nej. fan, dö. men de e ba kämpa. sen blire helg o då blire skoj. nej men nu ropar tv:n på mig. je, eller typ så. orkar inte skriva mer helt enkelt.
snyggare brud får man leta efter!
älskar dig wilmis!

äre nu vi kör?

Godmorgon alla busfrön, har ni haft de bra? börjar me gårdagen då elvira kom till mig precis när hon komit hem , och vi körde på de vanliga, galen musik och mat! men vi ska försöka med ett så kallat goff-förbud, vi får bara goffa på lördagar, möjligen fredagar... vi får se hur de kommer gå..  a men sen tog jag bussen till mästerkocken som var fullt uppe i allt bakande. (bilder kommer i nästa inlägg) sen drog vi iallfall vidare, blev en galen men lyckad kväll! mer än så behöver jag nog inte gå in på. :)
sött gäng de där!

like a boss

såg ju bra ut till en början..
måste erkänna att de var iallfall bättre än jag trott!
mästerkocken lyckades iallfall med några!
BRA JOBBAT ANDREA, DU ÄR HELT FUCKING AMAZING!

:)

På väg hem, matchen slutade med en förlust på 2-0 inte riktigt rättvist.. Men sjukt kul att spela på 11-manna igen, men ganska jobbigt eftersom 16 av våra spelare var sjuka, haha sjukt vad alla blir förkylda! Jag också, näsan rinner och igår försvann rösten. Men ja ba kör :D Elvira är på väg hem från homosälen, det firar vi med ett hurra: HURRA! Tack o hej


brådis

godmorgon, är uppe såhär tidigt eftersom jag har samling om en kvart i årsta. ba kötta sönder! ikväll får jag se hur de blir, en jävla massa planer! :D de är alltid förjävla nice. nej men nu ropar pappa att vi är försenade. han låter ej särskilt glad.. ajdå. men vi hörs säkert efter!
fått en jävla homoförskylning också, dö vinter!

-

So what we get drunk, so what we smoke weed
We're just having fun, we don't care who sees
So what we go out, that's how its supposed to be
Living young and wild and free


help

de är inte lätt när de är svårt?
panik ångest, vilka??????
1,3 eller 5?

oppa

ja men då sitter man här, glad som 17. ätit 3-rätters middag och snart blir de nog utgång. HAHAHAH utgång? vem fanken leker jag? "hej jag är 30 och ska gå ut och ta ett glas vin med mina tjejkompisar" typ så? jaja. ut blir de kanske iallafall. eller soffan, eller båda. match imorgon så lugnt ska jag iallfall ta det, de gör jag alltid! ;) imorgon blir de andrea. a men ska inte dra hela min jävla livshistoria för er, ha det så jävla mys nu!
ey bruden, kom hem snart vafan?

On my way...

Ja men visst är de väl så? Påväg till Diös för att träna lite, de gillar vi! Humöret är på topp och jag ba älskar detta väder! De är en vecka och en månad kvar tills jag får ta av hjälmen när jag ska cykla, sjukt jävla galet Nice! Match imorgon, utomhus på stor jävla plan, stackars mig och min kondis! Kvart över 11 på Årsta mot vaksala. Ifall ni har tråkigt sådär en lördag förmiddag ;) muskelknutte på bild, va?


Dog lite

Vad hade världen vart utan dig Claes?
Känns skönt att du alltid finns när de behövs! Hahahaha!


torsdag

godmorgon.. nästan så. har inte vaknat än. helt jävla efter i huvudet. vaknade nån gång vid 12, vid 1-2 satt jag i 40 fittminuter och försökte öppna en tornfisk burk, fattar fan inte hur man skulle göra. blev helt jävla svettig och syster fick rycka in, hon lyckades efter antal många svordommar. fick tillslut min kära tornfisksallad iallafall. sen skulle vi köpa mjölk och grädde tog en promenad i foppatofflor, galet mys eftersom all snö smälter, iskallt. stod i affären och hittade inte lappen där man såg priset på grädden. a men efter ett jävla tag kom vi hem och tryckte i oss 2 jävla semlor. sen latchade vi lite tv-spel. innan jag kom på att jag skulle städa hela fucking rummet. fastande här. de är min dag, har inte gjort ett piss och är helt jävla slut. blir träna ikväll.
men gud så söta vi är

£

Till er som kallar mig hora: är ni seriöst dumma i huvudet? en hora är en som tar betalt för sex och ligger oavbrutet med folk varje dag. kan någon jävel säga mig vem fan som betalt mig när vi legat?

tänker inte ens säga förlåt för min damp.

bästa

hej, ca: 6 timmars springande på stan med andrea. hon provade kanske 30 jeans i alla olika affärer, men jag överlevde för hon köpte godis till mig och så fanns de stolar i dem flesta affärer. käkade as god mat och tog även en fika, galet mys. snackade om de mesta och planerade lite smått ;) taggad. köpte iallfall ett linne,en plånka,en bh och bus :) älskar dig bruden! det var min onsdag , underbar. imorgon blir de nog chill, typ städa rummet, plugga lite oså.. men vet faktiskt inte än. ska ta en jävlans sovmorgon iallfall. käka frukost framför en film, osv.. a hejdå
saknar de.

dea

hej, kom nyss hem från den bästa! vi ba planerade och hade gos. sen när jag gått av bussen märker jag att jag glömt fucking busskortet, så får ta en rusch ända från mig till ändhållplatsen (skolan) de låg iallfall där. ska nog kolla en film sen sova, imorgon blir de att fara till staden med andrea, du e fan jävligt cool du!vi ska palnera mer och ba chilla, mysmys! de var de, tack o adjö :)
hej hår, när hade du tänkt växa ut igen?

semlans dag

hej, gokväll? fan vet jag. jag suger på o blogga, men liksom dö. elvira sov iallfall över här igår till idag, de funkar. vi drog på zumba sen en semla på kvällskvisten, gött vett ni! imorse mös vi lite sen in till stan, jag var hos tandläkarn, FICK EN GRÖN TANDBORSTE! :D :D sen gick vi runt i lite butiker och sen en fika på något café. sen buss hem innan vi lämnade varann, hon drar till fitthomosälen imorgon.. gå o dö på de.
känslan att sätta på sig skinnjackan! fucking amazing väder förfan

måndaaag

hejhallå, jag är trött som få.. älskar att de rimma fan. a men nej, nu sitter jag här, hade ju en galet mysig kväll med andrea igår och idag mös ja med pizza till fukost , hon pasta. ITALIAAA. nej , men är de tomt i kylskåpet så få man ta de man har, svårare än så är de inte.  men vi mös lite mer och sen drog jag hem, strax kommer elvira, och vi ska röja satan. a, men bra vi hörs
jag sitter här med min loka.

Mys på hög nivå

Åh jag ba njuter de här är livet! ;) mys på en jävligt hög nivå helt klart! Vi har fikat och myst på årummet och Wille kom en stund, ja men nu ska vi ha pyjamasparty och kolla på skräckis! Åh så jag älskar dig <3


trumulirur

jag lever, chilla!
nej men förlåt att jag inte bloggat, igår vart de mys med elvira o andrea, ÄLSKA BRJÖÖRNEEE! haha skam för sverige att han går vidare! men aja, sen idag har jag tränat och sedan suttit här, men nu ska jag dra till bästa, vi hörs nog ;)
haha så jävla skabbig för tillfället.

palla, åh.

hej, tränade mellan 12-2 , sen har jag suttit här o segat. igentligen har jag inget att säga, blir bara så jävla less på vissa.. ikväll blir de nog att jag drar till andrea där också elvira är , eller om jag förtod de hela rätt. det vär ju förjävla nice? lovet känns inte ens nödvändigt, men de skiter väl satan i? så de var typ allt om inget.
jävla människa,du vill trycka ner, få mig att bli liten,osyndligt och äcklig,för att trycka upp dig själv, för att få uppmärksamhet. jävla äckliga människa, du är den mest egoistiska jag känner, fuck off.

Lördagmorgon

Godmorgon, allt bra? Med mig är de fint, ligger hemma i Johannas soffa, mådde skit illa igår så trodde jag var magsjuk så de kändes som om jag skulle smitta henne, så la mig på soffan! Haha men har sovit helt fantastiskt! Igår, haha orkar inte ens ta den historien, slutade med att vi stod i Rasbo och bussen gick inte, haha! Tur att man har sina kontakter ;) nej men de var grymt kul! Vet inte när vi kom hem, men trodde helt seriöst jag skulle dö, mådde så sjukt jävla illa då! Men nu mår jag prima igen, och senare är de träning, tagga osv.. ;)


Little darling

Sitter på bussen, vart en jävla stressig morgon med en massa bråk och skit, palla -.- men har tydligen namnsdag imorgon, Frida-dagen kanske? Jaja fick lite choklad och en parfym eftersom mamma o pappa drar bort.. Skönt fan! Men efter skolan blir de stan med johanna och sen på kvällen får vi se ;)


Snöoväder

Sitter på väg hem från Årsta nu, snöig och hal träning, men snart så är de sommar och då jävlar! Drog hem till Johanna efter skolan, käkade pizza,planerade och bara mös ;) underbar du är! De var de jag hade och säga , hejdå :)
Ska ta ett bad när jag kommer hem!


Bussen

Godmorgon , sitter på bussen på väg till skolan, galet mys. Torsdagar är skönast alla dar i veckan, nej men vi har bara matte,hk och fotboll (som ni borde veta nu) sen blir det väl hem och sedan träning på Årsta efter det ;) mitt hår är kaos.. Palla
Katten får stå för bilden idag


tjockis power

Ni förstår nog inte hur jävla mycket mat och skit jag ätit idag.  2012 får bli mitt tjockis år :D ja så får de bli. idag har jag vart i skolan sen typ ätit. lite ont i huvudet hoppas de inte bli värre.. pallar inte feber igen asså. på fredag försvinner mina föräldrar upp till något spa.. FEST HOS MIG. nästan.. nej får inte vara hemma, så blir att sova hos johanna, de var de jag hade o komma med. hejdå!
image description
-har inga nya jävla bilder, så får bli en från nyår.

svaren

sexyboy:
vem är snyggast av killarna i P95 i bälinge :*
sv: jag har fan ingen bra koll, men marcus stensson, om han spelar där ;)
Anonym:
topp 10 snyggaste killarna i 8an respektive 9an i gränby ?
sv: 8:an- oskar åsbrink,viktor flink,davis nilsson,philip basala,albbe bjelvenmark,hampus våhlin,oskar elfving,samir abdo,pontus ledung, fotis törling
9:an- oliver ehrnvall,felix jacobsson,oskar englund,emil nordback,alexander lindholm,erik axelsson,micho ghassemi,

Anonym:
topp 10 snyggaste killarna i 8an respektive 9an i gränby ?

sv: 8:an- oskar åsbrink,viktor flink,davis nilsson,philip basala,albbe bjelvenmark,hampus våhlin,oskar elfving,samir abdo,pontus ledung, fotis törling
9:an- oliver ehrnvall,felix jacobsson,oskar englund,emil nordback,alexander lindholm,erik axelsson,micho ghassemi,emilo palestro,andreas celan,oskar barthelsson

Tjallarna:
Den snyggaste tjejen å killen från varje klass i 8d,e,f och g på gränby?
sv: 8d- fotis och saga wallén
8e- david och tove
8f- abbe och emy
8g- vet inte bland killarna.. och johanna

Anonym:
vad du tycker om Märta?
sv: haha skum fråga? Märta är en go och glad tjej i min klass!

.:
5 syggaste killarna respektive tjejerna i 9G i gränby
Har du haft sex?
Om, med vem?
Hur gammal var du då?
Beskriv dig själv med 4 ord
Är du på g med någon
sv: killar- alexander lindholm,erik axelsson,micho ghassemi,lucas passos och linus simons.
tjejer- lina blomqvist,nour tanoukhi,filippa frykenfeldt,amanda östervall och helen karlsson
ja
vad spelar de för roll?
14 år
glad, speedad,envis och mullig ;)
nej de kan jag inte säga att jag är.

Anonym:
Dom snyggaste i 8D och 8F- tjejerna på gränby ?
Dom snyggaste killarna i 9E,9F,9G - gränby ;)
BRA BLOGG! PUSS
sv: kolla högre upp
tack så mycket!

Anonym:
Snyggaste tjejerna och killarna i Gränby i 8f och 8e? Hur långt vill du gå med fotbollen? Vilka är bäst i 97/96 laget i Bälinge? Rolig blogg!
sv: kolla högre upp!
jag har inga planer på de, spelar för att de är kul!
oj, jag vet inte vilka som är bäst, men rebecca,madde,angelica,elvira,amanda palm och emelie är grymt bra!
tack så mycket ;)

Shena!:
Nämn 10 stycken tjejer som du tycker är bra på fotboll,
De 10 snyggaste tjejerna respektive killarna på tunaberg
sv: förlåt men de går inte, de kryllar ju fan av bra fotbolls spelare i alla åldrar. vet inte om du menar 97:or, landslaget, barca?
tjejer- elvira alenvall, aramis golmohammadi, kellie werme, andrea hedin, frida spännare, cecilia bergman, louise wenngren,julia hänström,donia saleh, amanda meyer
killar- (får räcka med 5) erik von essen, erik svärd,august andersson,marcus gradin och josef bergström raouf.

Nittaya:
men  fyfan vilka tråkiga frågor! Snyggaste 97:or och osv.. Men vad tycker du om mig? :D
sv: håller med, förstår inte varför de är så intressant.. du är en helt klockren person som älskar nötter och är bra på fotboll ;)

Märta:
Haha fan vad kul att nån feg anonym frågade om mig :D men hur långt tror du du kan gå i fotbollen?   Kram pårej <3
sv: haha kände detsamma! oj , jag har ingenaning, men långt hoppas jag väl ;) kramkram <3

sho sexi:
6 bästa 97 tjejer?
6 bästa 97 killar?
vem vill du lära känna mer i upplandslaget?
sv: bästa på vadå?
jag tycker jag känner dom flesta rätt bra där!

kakaa:
röker/snusar du?
isåfall varför?
varför skriver du typ alltid "hade skit kul igår" men går aldrig in på vad du igentligen gjorde?

sv: nej!
ser ingen jävla fördel med de?
för jag är så sjukt tråkig och vill inte alltid berätta de som hänt, eller så orkar jag bara inte skriva! ;)

steffe:
Vilket ord vill du att jag ska säga på vårt bröllop ?
Trångkaka eller syllbralla ?
sv: kan du inte bara säga båda två? ;)

Anonym:
vart bor du någonstans?
knulla? så jävla sexig tiz fan!
sv: bor i mitt hus :) nej de är lugnt, tack ändå!

kajsa:
varför skrev du att du fick feber i lördags när ingen ville att du skulle komma på festen? :) alla undrar men jag får väll fråga då
sv: feber hade jag, vill du ha bevis eller nått? vem är ingen? jag vet folk som ville ha mig där gumman! och oj så ALLA undrar, du kan hälsa ALLA att jag hade feber! modigt av dig att du vågade ställa frågan ;) är jag så farlig?

Anonym:
Vilken linje och skola vill du gå i gymnasiet? Vad vill du bli "när du blir stor"? :)
sv: ska gå livsnjutar linjen på livsnjutarskolan. nej men var inga planer. och jag får bli de jag blir helt enkelt, jag gillar ju och snacka men inte jobba.. derför lockar radiopratare !
hoppas ni är nöjda vänner!

Alla

Vem är alla? Vad är alla? Vilka är alla? Förlåt men sjukt störande.. Alla i världen? Alla i skolan? Alla du såg på stan idag? Alla i Sverige? Nej om ni man säger "alla" vilka fan menar man då? Inte menar man väl alla i världen? Eller..hmmmm? Aa ni, svårt och veta sånt här...


alla hjärtans dag

så sjukt jävla överskattat, folk åker över till sina flick/pojkvänner och myser. stopp där.. behövs de en dag för de, trodde man mös varje dag i ett förhållande? huh? men vad fan vet jag igentligen? jag är ju ändå lika ensam varje dag. men lika glad är väl jag för de. skolan rullade på fint och sedan blev de träna och fullt ös. jag har haft en utmärkt alla hjärtans dag med min kära geléhallons ask! så de så.
äsch inte för att skryta men...

elvis

ja men så vare, elvira kommer o våldgästar mig sådär en måndag. fint som snus de! ja men vi har ätit en jävla massa kolhydrater och fett ! för de älskar vi! sen har vi pluggat en massa kemi, de funkar väl.. och även hunnit med ett zumba pass, kungarna! nu har jag duschat och ätit igen (jag blev akut sugen på nått) så kan de gå. nej men är sjukt jävla cp glad för tillfället, elvira är ju så underbar! men tack o adjö så länge, så hörs vi!
kanske 20:e gången jag lägger upp denna..
men vi är väl för söta?
om ni har någon intressant fråga,
fråga den i min fina frågestund som jag har ett par inlägg här under  ;)

tungpiercing

vet att jag tagit upp den här frågan med piercingar förut, fast då var de i läppen. jag var helt säker på att göra de , men ångrade mig sista sekund sådär.. menjag tycker fortfarande de är så sjukt jävla snyggt, men nu vill jag ha i tungan. jag ba älskar de! så ja vad tycker ni?
tagen från google..

sommarkänslor

hej sommar när fan hade du tänkt och komma fryser häcken av mig här hemma?
true,true,true. nej men seriöst palla vintern, tänk sommar? tänk o ba sitta i ekonumikum/stadsparken. kunna sova ute (tälta) bada och bara njuta, äta glass,bada lite mer och gå i shorts o linne,keps och solbrillor, moppe lyssna på sköna låtar, bli brun.. nej men finns de någon jävel som inte gillar sommaren? NEJ? varför finns då vintern? låten får man mycket sommarkänsla av tycker iallfall jag :D
glöm ej frågestunden!

Hemresa

Hej sitter i bilen på väg hem från träning, har ont lite överallt, men jag är en tuffing (typ så, eller nej) Kvällen igår tillbringades med syster,kladdkaka och film! Det var faktiskt jävligt mysig och mycket skratt. Blir att röja nästa helg istället ;) nu stannade vi tydligen på Gränby -.- fuck off, jag vill hem ju? Imorgon blir de plugg sen Zumba med Elvira ;) ja men hejdå


FRÅGESTUND

Kör på en frågestund
svar i veckan :)

Från att ha värsta planer ikväll på att har hur jävla underbart kul ikväll och typ kötta sönder rent sagt.. hamnar jag i sängen med feber, och så jävla less på de här. palla, livet kan gå o dö. Ja men ni andra ha en undebar kväll.. jag vet fan inte vad jag ska göra. ligga här antar jag väl. vart ute i en timme och bara suttit ner, pallar inte va här hemma. funderar starkt på att bara åka iväg ändå och skita i allt, men jag vet inte. febern hindrar ju.. åh sug. "efter regn kommer alltis solsken" men om de aldrig slutar regna då? är döden solskenet då?
det är helt otroligt vad fin du är, hjärtat!

Fyrishov

Hej sitter i bilen på väg hem från fyrishov. Har haft träning och taktik snack, trodde jag skulle vara fett seg, men orkade faktiskt hela passet! Imorgon blir det cup, hemma vid 02.30, jarååååå! På lördag ja du, vi får se hur de blir med det.. Sen på söndag äre kanske cup igen, beror på om vi går vidare eller inte på fredag. Ja men de var väl de! Hejdå :D


forever alone

varför är jag nästan alltid så ensam på fotbollsbilder.. är de verkligen så att ingen gillar mig :(
utsött av ringen...
helt ensam
nr.11
:/

chabba

hej, mådde skit när jag kom hem och somnade en stund.. sen har jag pluggat och käkat, nu blire nog tv och käka en apelsin (kan vara bland de godaste) fyfan har inte mått nå vidare på sistonde.. fan asså! men lika taggad till helgen är jag för det! fiieeestaaa. men de var allt för mig.. fyfan vilket uselt inlägg
haha pallar inte va så fuuuuul.

Får man göra såhär?

Ja de undrar jag verkligen? Vi brukar sluta halv 3 på onsdagar. Men nu tycker dem att vi ska ha 1 och en halv timmes håltimme.. Så slutar halv 4 istället. På håltimmen var jag överdrivet trött! Så jag drack en kaffe med en massa jävla
socker, behövdes! Så orkade sista lektionen, men nu har de börjat försvinna ut kroppen och är skit trött igen -.- jävla snöoväder också . Tack o hej.


svar

anonym:
Vadå hade du tänkt äta de du vill varje dag utan att träna? du kommer bli as fet. inte värt!
svar:
jag äter de jag vill varje dag, ja! men bara för de behöver de inte va 70 bullar och chokladmouse (även om det händer) men jag orkar helt enkelt inte bry mig. utan att träna? vad snackar du om, jag tränar så ofta jag kan. och de gör jag inte för att bli smal, träna är faktiskt roligt! speciellt zumba me elvira


btw, kom hem från träningarna för ett tag sen, och har ätit och duschat.
blir nog snart sova, hejdå!

let me lose my mind

jag är glad, faktiskt jätte glad. jag har ingen andledning att vara de, men jag är de ändå. de är kul att vara glad. varför vara sur liksom? där fick jag mig allt en funderare.. den kan jag nog klura på när jag snart tar bussen in till löten, eftersom man har en snäll pappa som kör in en med bil,  glad är jag för de, bussen är mysig, den är fin, promenaden från hållplatsen till diös är kort, den är också fin, jag får massa motion, och de är bra. ser ni? men nu måste jag plugga, gud så underbart att lära sig en massa nya saker, som jag kommer ha stor nytta av sen i framtiden. kemi prov in my heart!
känner någon lite ironi över de hela?

vart tog byxorna vägen?

På väg hem

Hej sitter på 111:an på väg hem. Skönaste dagen, först film på kemin, sen blev fotbollen inställd så 3 timmars håltimme. Jag Rim och Kanar drog till stan och käka på cupido. Gott som fan! Sen böt jag ett par byxor och vi drog till Gränby där rim köpte skor, sen hade vi spanska och efter de sluta vi! Hur skönt? Jag och Kanar som har spec engelska fick stanna kvar en kvart, men ändå :D jag hade lite huvudvärk sen igår men en kaffe med massa socker fick mig att må bättre ;) ikväll träning x2 hejdå

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_188238858.jpg" class="image">


sova vare ja

nej, blev hungrig så åt, då blev jag pigg.. men nu ska jag sova!

man kan inte göra samma misstag två gånger,
för andra gången är det inget misstag,
då är det ett val.

allt på en gång

hej, idag vare skola, den rullade väl på sakta men säkert. efter drog jag hem till wilma , efterlänktad jävla unge som är helt jävla neger efter 2 veckor i thailand! åh jag vill oxå. ja men vi drog till henne och latchade, planerade och bara snackade, sen blev de donkenfood och vi hann inte mer än så :/ men de blir att ses till helgen! efter de så blev de plugga sönder på bussen på väg hem, och zumba (ensam, jävla elvira!) sen hände de mest konstiga.. jag skulle ta åt mig mat och fick en jävla huvudvärk och svimmar av. de var ju inte lika nice, men var uppe lika snabbt som jag ramlade och tog lite socker och så fit for fight again. nej men att jag svimmade beror på att jag inte druckit tillräckligt (rättare sagt har jag inte druckit alls idag) men så kan de ju gå, nu mår jag bättre men får se om de blir skola imorgon.. beror på hur jag känner mig. men nu ska jag ta en dusch och sen blir de nog sova faktiskt :)
hah tyckte den var söt..
Satan vad långt inlägget blev ;)

3:an

Ja tjena, sitter 3:an på en ny fin buss, älskar de nya bussarna! Börjar morgonen med matte, hata matte. Ja men sen rullar dagen på osv.. Ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig idag, fyfan asså. Jaja hoppas ingen tänker på de ;) men nu ska jag hoppa av denna varma buss, hejdå ;)


spanien

HERE WE COME.
-forza bälinge
2-6 april

ja jag härma dig annsofie...

helgen

jag är ju helt underbar på att blogga, eller? förlåt. igår var de ju sm-kval, 1 mål ifrån att få åka till götet. suuurt! men jävligt bra ändå må jag säga osv. sen drog johanna och jag till mig och käkade sedan hem till henne och levde livet, haha. nej men sen imorse när jag skulle hem kom bussen inte förns om en halvtimma så köpte en chailatte, fysatan vad jag glömt bort hur gott de är! men sedan hem, pluggade o sen kom elvira (eller först alltid en dusch, inte lukta usch, osv) vi planerade o diskuterade allt möjligt. käka nyss, mums! och nu blire nog soffan.
forever alone, hadee

Sm-kval

Dunder kväll igår och nu sitter jag på scandic och har käkat lunch med laget! Vi briljerade första matchen och vann med 2-1 helt underbart! Ikväll blir det Johanna tror jag, alltid lika underbart! Fan vad gott de var med mat btw. Ska dra till toan, vi hörs


hos elvira

ligger hemma hos elvira efter en jävla nice kväll. min träning blev inställd p.g.a att de var aldeless för kallt och fullt med snö på plan. elvira och jag har ätit fruktsallad och kollat på film vi gjorde även en as god kladdkaka i micron, något nytt som bara tog typ 10-15 minuter. mums! mycket bra kväll med en mycket bra person! men nu ska jag gå o borsta tänderna vi hörs väl ;)

Stolt

Inga ord, så stolt!


Hey

hej, åh sista dagen idag på praoen, fan asså. de har verkligen vart en toppen vecka. orkar inte att barnen satt o grät när jag skulle gå, de ba: men när kommer du tillbaka? åhhhh :( men hade skit kul idag och en kille ville gifta sig med mig haha, underbara barn hela bunten! ikväll blir de träning och efter den slaggar man hos elvira (som tog en runda i ambulans idag) stackarn! men så kan de gå. nu ska jag upp o göra fruktsallad, hejdå

gulle

 


nytt

så jävla värt att åka in o ta en fika med mamma. stor jävla chokladkaka + nya kläder för hennes pengar.. ey mamma vill du fika igen nästa vecka? haha typ så nej men vart en 30 minuters rush i affärerna

rosa tröja- gina (hej alla som har lika, ska vi ha dem samma dag?)
byxor- gina (har velat haft dem så jävla länge, men alltid vart slut)
vit tröja- gina (köpte den i M, så den blev mysig o pösig)
orange "bh"- bikbok (älskar färgen, och passar bra under vita tröjan)

matmatmat

fyfan så kär jag är i apelsiner o chokladrutor! ätit så jävla mycket till lunch så tror fan magen kommer sprängas. lika bra de! ska strax iväg till dagis igen, och efter de blir de tydligen fika med mamma, hon ville snacka igenom massa... palla -.- men fika är ju gott så de får funka. annars är de här min "vilodag" inga tr'ningar eller så, så ska bara chilla helt enkelt! ;) låter nice va? jaja hejdå. alla mina inlägg handlar om mat!
gamalt får duga

RSS 2.0