fiesta

hej, jag lever. svårt att tro det själv, men jag gör faktiskt det. som många säkert hört så blev de lite partay här igår. va faktiskt riktigt kul, tills folk jag aldrig träffat kommer. så blev att skicka ut alla, lite kaos men fan de får man ju räkna med :) slutade med att alex och elvira sov kvar. imorse tänkte jag ba: fyfan hur ser huset ut igentligen.men så ser man att sina underbara päron städat upp allt. och de var fan jävligt mycket som behövdes städas! dom var tydligen stolta över mig, hur fan de nu gick till.. haha! elvira min ängel gjorde allt perfekt, du är för go för att vara sann! nä men tänker jag efter, så hade vi jävligt kul ändå.. dock så var det nån omogen jävel som startade ett evagemang på facebook om att de var fest här, omoget måste jag säga! men de löste sig. idag har jag knappt rört benen, degat i soffan med syster,pannkakor och film hela dagen. ska inte göra något ikväll heller, skööönt.
ja bilderna är snea, förlåt mig
 
puss hej

soligt

godmorgon/dag på alla. är på ett strålande humör idag, solen skiner och känns som om kvällen kommer bli lyckad. idag vakande jag upp hos alex, drog mig hemåt tidigt, har legat och solat ett tag, men blev så tråkigt att jag gick in. alex kommer hit senare och vi ska väl inte göra något speciellt, sen på kvällen kommer det en massa goa vänner hit. kanske badar och lite så, men nu ska jag fan lägga mig och sova tror jag, somnade vid 5 igår...
pusshej
 

elviraaa

hej ja förlåt mig, jag vet att jag inte bloggat.
min gårdag, eller går-gårdag eftersom klockan är över 12... ja men den var helt toppen. en dag på grönan med super sköna människor,vinst i femkampen, överdrivet mycket popcorn och karuseller. vart en underbar dag och den blev inte precis sämre när man på kvällen var med elvira och snackade och åkte bil och öste satan! sen sov puddingen här och idag har vi ätit,spelat badminton,badat och skrattat igäl oss. hon är bara för underbar! nu ska jag försöka hålla mig vaken till alex kommer hem, annars ses vi imorgon och då måste huset städas och ja, massa grejer måste fixas... ska nog sätta på en film, hörs!
 
puss
 

Bajsalex

Nästan godmorgon, har legat med Idioten i sängen hela morgonen, det är bra med mys det! Men sen kommer han på att han inte spelat på länge och fastnar framför datorn och är så osocial det bara går att bli.. Måste vara världens underbaraste flickvännen som låter han spela.. Igår kväll var vi lite här och där, somnade vid typ 3. Imorgon ska vi till grönalund, jag är överlycklig Alex mumlade något om att de var fjortishäng där. Men nejdå fan vad fränt :) ska typ köra 5-kamp och grejer! Men nu funderar jag på att dra in till Gränby och köpa nya byxor efter att ha spräckt de gamla, tack hej! Gulligare bild finns ej!


hemma

underbart o kliva av planet o se ett regningt jävla sverige... aa, hej förresten jag e hemma! kom hem igår natt och alex hämtade upp mig och typ 6-7 på morgonen somnade vi efter ett besök på donken ;) nu sitter jag vaken fast jag verkligen inte borde, men alex hade chips, och ja de frestade mig enormt. den idioten får jag inte väcka för en kl.2 -.- men som sagt chipsen håller mig sysselsatt :) hatar o kolla ut och se de äckliga jävla homo vädret -.- van vid att löka sönder på morgonen inte frysa ochdra på sig ett par långbyxor.. jaja nu ska jag väl kika runt här på datorn, hörs!

Rhodos

Ja men titta jag lever ju? Har det nog för bra i alla dessa grader här i Rhodos. Äter mig tok fet,solar mig till neger och snoret rinner till fötterna men visst ler väl jag? Igår var vi över till turkland, 47 fucking grader och äckliga jävla turkar som slet mig hit och dit och tjatade att man var fin, äckel! Skönt och vara tillbaka till Rhodos, älskar detta ställe! Men saknar mig älskade pojkvän!! Fan jävla underbaraste han som är flera 1000 mil bort. Fuck it! Men snart hemma, 5 dar till sol. Fortsätter min bränna så är jag svart när jag kommer hem, ;) bilder får ni när jag är hemma har gosat med Alex och helt enkelt har tid!


Rhodos

Godmorgon! Ligger just nu i Alex säng och är förkyld och har ont i ena örat. Men det sket man i för idag bär de av till Rhodos. Älsklingen har skit ont i örat och kunde knappt röra huvudet så han ska in till läkaren snart :/ igår var vi ute och åkte bil som idioter med massa folk, hamnade tillslut hos Viktor och kollade på hem till midgård.. Helt jävla stört vad jag kommer sakna Alex! Måste hem snart och packa det sista också, hej!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_4ffe76c9e087c3195f00158e.jpg" class="image">


ollis

godmorgon vänner, sitter vid alex dator medans han sover :)
hade en underbar kväll igår med en saknad olivia, brun som en neger också -.-  vi var först hemma hos mig med filip, dunka musik och olivia fick adhd och kastade sin mobil överallt. sen åkte vi till björklinge med massa. jag bade och slängde i olivia med kläder. sen åkte vi till bälinge och badade, med kläder. sen hem till mig dingsura. böt om och sen åkte vi med folk in till Max. käkade, olivia drog. sen hem till bälinge och in till stan hämtade upp två fulla jävlar och sen hem igen. fan vet jag.. galet blev det. ingenaning om när jag kom hem hit, var rätt sent tror jag nog. idag är jag sjuk typ, halsen är fuckad.. (kanske för jag skrek som en idipt igår) men nu ska jag hoppa på alex och väcka han, hörs hej.

I sängen

Godmorgon, ligger i sängen med en sovande filur med namn Alex. Glädjer mig åt att blogg.se på mobilen funkar fint igen! Alex och jag somnade vid typ 6 igår, värt! Idag träffar jag kanske negerOlivia, men annars inga planer. Less som fan på andra jävla vänner, som jag trott att jag betyder något för men tydligen inte gör längre. Jävligt falsk, vem fan blir nästa du tar för att sen dissa? Skönt och dra till Rhodos på torsdag iallafall :D


GYYYH

BÖG BLOGG!

pajala

på resan dit, satnnade hos alex mormor o morfar och sov, åt gott!
förstod att jag var en bit upp när renar börja vandra precis framför bilen, såg även en älg!
så jävla soligt och underbart varje dag!
världens gullunge!
3 jävla kg kola och snygga tröjor.
kaaaooos i rummet
mongoooooo
fiesta., skönt o ha nära till grannlandet (finland) 
12 timmar som kändes som 2 i bilen på vägen hem!
 
tror vi båda har pratat om allt som går att prata om, jag har dragit hela min livshistoria och han sin. om folk bara förstod hur mycket jag älskar dig. du är den som alltid finns där och lyssnar. tack för bästa veckan på mitt sommarlov!

ursäkta

ja, men de är faktiskt inte mitt jävla fel att blogg.se inte funkar på mobilen. har haft en helt jävla underbar resa med pojkvännen uppe i norrland. allt har vart så jävla bra. resan kändes som om den tog 2 timmar men tog igentligen 13. alla bilder och mer text får ni senare, men måste säga att de har vart så jävla underbart!

-.-

nej kunde inte sova längre än såhär, mår inge bra så ska strax sätta på en filmjävel och käka lite godis till de.. sen får vi se när pojkvännen vaknar så blir de kuta till honom, fuck vad jag sakant han. tack de var väl de jag ville säga. o juste tack solen som orkade ta sig fram idag också :*
 

RSS 2.0