Bloggen läggs ner

Ja, slut på bloggandet. Bloggen kan få vara kvar ett tag till men jag kommer inte blogga. Tack för denna tid, hejdå! :)

 

 


jarå

hej, att jag inte bloggat beror på en jävla massa. och för att de här inte ska bli ett helt jävla depp inlägg så skiter jag i och ta den historien.
idag har jag grillat korv (hahaha såg en bild på grillad korv så ba råkade jag skriva de) nej inge korvgrillande här inte, nej idag har jag vart i skolan o på träning och hos en väldigt god vän :) underbart! om en vecka blir de spanien också :D de är totalt underbart. 1 månad till valborg, och såklart 6 dar till cykelhjälmen flyger av :) så just nu ser jag ljust på framtiden, de är fan bra, och med de säger jag hejdå
HÄR SKULLE EN BILD VART, OM INTE MOBLEN FUCKAT SIG.

Söndag

Våffeldagen idag, de firar man med våfflor till frulle. Har spelat match, vinst med 5-1 (tror jag) hejdå

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_195487423.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_195487423.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_195487696.jpg" class="image">


taggad på livet

LÖÖÖÖRDAG, ye. hejohååå hejohååå wihooooo.. ye. elviiiiraa is hereeee, and ye. we had a nice day igår, ye. ameeeeen tjarrrrååååååå. sheee is here now, ye.
to awesome.

FREEEDAAG

blev helt plötsligt helt jävla övertaggad på att de är helg :D men de är väl så de ska va? Okej har vart taggad hela veckan men just nu blev de helt överdrivet! Så jävla glad :D ska hem sen lämna en grej till kusin innan Elvira kommer! Fortfarande oklara planer för ikväll! Men lika taggad är väl jag för de. Vädret är så underbart, lyssnar på massa sommarlåtar också :)


Fredag

Är på bussen, palla skolan. Vill bara typ sitta vid ån och käka icecream (som igår) :) men efter skolan blir de träffa Elvira, vad vi hittar på är ännu oklart, men kul ska vi ha :D sitter fan och lökar på bussen!
Bilden är från en underbar dag igår :)


du är bäst

varför är du så jävla bra?

Nära döden

På väg hem från träning i Ekeby.. Helt slut i huvudet och super törstig (igen) jag vet inte vad de är för fel på mig?
Dagens händelse var idag när jag inte ser mig för och springer rätt ut och är cm ifrån att bli överkörd av en bil. Emelie skriker jag skriker hon i bilen skriker.. Mamma satt även på bussen och såg hela händelsen.. Smsen får tala:


08.00

Klockan är 8 och jag sitter på bussen och är rätt sur, eftersom Emelie hamnade på den andra bussen. Och jag ville också åka med den, dels för att Emelie sitter där, men den bussen är ny och verkar fett cool! Idag ska väl dagen rulla på sen träning ikväll :) nu måste jag skynda lägga upp detta inlägg innan klockan blir 1 minut över 8!!!!! Hejdå


oh yes

hej, blev en jävla bra kväll trotsallt, och nu ska jag väl försöka sova. är tokpigg och adrenalinet ba sprutar i kroppen.. (så jävla överdrivet) jag vill ha sommar här o nu, vill åka utomlands o bli jävligt brun, och spela fotboll på bälinge ip.

sommar, härlig dag.

Huvudvärk

Hej sitter på bussen på väg hem från skolan. Huvudet känns som de väger ton och jag har aldrig vart så här törstig tror jag.. Tokrädd att jag ska svimma.. Men annars är nog allt ganska bra.. Träning ikväll, och sen ska jag lägga mig tidigt. Somnade vid halv 4 igår och går upp halv 7..Jävla depp jag låter, haha är fan jävligt glad ändå :D haha ramlade med cykeln idag också! Så jävla klockren vurpa, :)  a men tacko hej

 

 


Den känslan

Känslan när mamma skickar sånt här sms...


camp 2

hej, kan börja med o säga att de fanns ingen teckning uppe i roslagsbro. derför har jag inte kunnat bloggat där. sen kom jag i och för sig hem för nåra timmar sen.. men har vart massa annat då.. jaja, nu sitter jag ju iallfall här och skriver.
lördag- upp satans tidigt, in i bil tillsammans med elin,johanna och mert <-- haha. vi började packa upp grejer i en stor gympahall. dagen rullade på fint som bollen rullade på plan. skrattanfall med lisa när vi käkade kvällsmat och var lagom trött sådär när jag somnade.
söndag- upp tidigt igen och tagga, fotboll,mat och inviduella samtal innan vi åkte hem :)
haha oj så kul de lät som jag haft de. nej men klart att de var kul!
sött

'

grym kväll, nu sova, imorgon camp.

mer uggla

varför tänker vi så jävla lika för? tror seriöst vi är tvillingsjälar.. :o
- jag skiter
kanske överdrivet. men sant.
- leva livet
inte för jag är vuxen, men känner igen mig.
- efterfest
denna är ju bara för underbar. *ler*

tror vi alla skulle behöva tänka lite mer för uggla för att kunna leva livet på riktigt :D

svar

Anonym: vad bråkar du och kajsa om, horlovisa?
sv: jag bråkar inte med henne, är inte arg eller sur, lite irreterad på bruden kanske, men vafan liksom? om hon är sur på mig vet jag inte, bryr mig jävligt lite om de. nånting är hon iallfall eftersom hon tog bort mig som vän på facebook och snackar en massa skit om mig. men bruden lever sitt liv och jag mitt, no big deal. Och de där horsnacket kan du lägga ner eller skriva ditt namn och stå för de du kallar mig ;)

sanningar

* kan inte höger eller vänster
* inte vanlig klocka
* har uselt lokalsinne
* hatar att shoppa
* kan komma på galna ideér
* funderar stort på att bli målare
* smakat på aceton
* tycker de är as ballt med folk som får åka ambulans
* svimmar lätt som en plätt
* äter som en häst
* älskar att prata
* fryser aldrig när jag ska sova
* är nog trevligare än vad folk tror

ja, kände för att dra lite spontana saker om mig själv..
finns en jävla massa, men.

wild

hej vänner, bloggadet rullar ju fan på nu! idag har vart en helt vanlig dag. fast hade en jobbig huvudvärk ett tag, men botade de. sen vart de även lite donken idag, de gillar magen! inte så jävla långt kvar till min födelsedag heller :D och NEJ jag har ingen fest på min födelsedag! ni kan släppa det, vill inte höra rykten om de. imorgon ska jag åka och kolla en sak, sen MÅSTE jag till stan och leta shorts o bikini, spanien ni vet. :) nu ska jag plugga lite,lyssna på uggla käka apelsin innan jag drar på träningen! :) camp i helgen också..
vet inte varför jag leker söt.

love

ni förstår nog inte hur mycket jag älskar uggla. de han sjunger är så gulligt rätt, han är min förebild! ska bli exakt som han, fast tjej, rakt hår och nån meter längre :) de ba är så, han och jag! vi ska leva livet, och inte leva nått vuxenliv,. du och jag.
btw, så vet jag att han sjunger till mig i "värsta grymma tjejen"

Uggla

Jag älskar dig Magnus!
Du och jag, du och jag, du är helt underbar.


bilder i stora lass

slå mig inte. jag vet inte varför jag blivit så dålig på att blogga, har fullt med andra saker att göra helt enkelt.. ja min lördag vart underbar! hade de bara bra .
söndagen- de va full rulle hela dagen, vaknade och blev upphämtad på en häst! haha issa och mathilda kom förbi och vi red hem till mathilda och där var de en as söt liten gullig häst som jag faktiskt red själv på! jag nådde ned med fötterna! :D haha men höll på att bli avslängd, den var helt galen! har saknat dig så issa! sen hämtade iallfall pappi upp mig och vi drog på match som vi vann, as grymt. sen åkte jag till elvira och sov där :)
vet ni hur stora hästar är?
super glad tjej!
haha och denna red jag på! ojoj..
taggade satan
tarzaaaaan, må vara den gosigaste katten som finns!
måndag (idag)- vaknade upp hos den bästa och drog till skolan , haha satt där och väntade i 40 jävla minuter. men allt för elvira!! nejdå, skolan rullade på fint. hem och sen träning,dusch och nu sitter man här :)

hello there

hej vänner. nu har roligheterna lugnat ner sig, elvira drog liksom nyss efter 25 små söta timmar med henne. haha jag orkar inte ens våra jävla liv. det är iallfall för jävla underbart! imorse tränade vi gärnet, sen smoothi :) sen ja sen har vi ba chillat och skrattat åt oss själva! thats how we roll. ikväll för vi väl se, ska upp o käka nu iallfall :D
haha vi körde på lite nagelfix igår... ;)

lördag

heeeeeeej, jag har så jävla kul så jag kan inte blogga så fuuuck off.. osv.

Varje dag borde vara fredag

Måste jag ens säga nått om den usla bloggningen? Jag lever iallfall.. Idag är de fredag och de är nog förjävla underbart! Haft en as mys skoldag med dem bästa och snart kommer en ännu bättre tjej hem till mig. De är fan på tiden! ja Elvira och jag kommer kötta satan hela kvällen osv.. Hade utsläppt för första gången sen jag klippte mig idag! :O historiskt.. Typ så mycket fakta hade jag att dela med mig av. Vi lär ju höras senare om jag inte är allt för upptagen ikväll ;) puss

 

 


Grattis

Grattis kusin, redan 8 år!


kaos i köket

Måste jag ens gå in på hur de gick att laga pannkakor.. Åhh, jag troddde verkligen jag kunde! slutade med ett brännmärke,rök i hela jävla köket och även ett tjutande brandalarm.. men man kan ju inte vara bäst på allt, bättre lycka nästa gång helt enkelt. men sen kom mamma hem med nybakt bröd, så de funkade fint ändå. idag borde jag suttit och tokpluggat kemi hela dagen, men.. ärligt så har jag inte ens öppnat boken.. provet imorgon kommer gå fint de! sen var jag iallfall ute och sprang med mitt kära lag, de var sjukt jävla jobbigt må jag säga. min kondis ligger nere på 0, palla.. men äsch de ska nog bli bra ska ni se. men vi körde gärnet idag (våra tränare tror nog vi är Usain bolt hela bunten) nu ska jag joppa in i duschen, sen äta och sedan blir det sova för min del. ha ett bra liv.
sommar

mums

nu ska jag upp och göra pannkakor, vi hörs!

äsch

gokväll alla underbara! jag orkar inte ta dagen i detaljer, men älskar att jag äntligen kan börja cykla från fyrishov till skolan igen, spar liksom 20-30 min. sen är de ju inte lika kul att jag inte kan nått till kemiprovet och att vi har engelska prov till imorgon, äsch de är ba o kriga! nu ska jag ta för mig lite te, sen duscha och sedan blir de hopp isäng må jag tro :) trött som få.
hoppas faaan!!.. haha hemlis än så länge.. (bilden har med de att göra) :)

Bilblogg

Hej osv, sitter i bilen på väg hem. (det här med bilblogg och bussblogg är min grej) spelade ju en träningsmatch mot gusk. Slutade 3-3 :) inte sådär jätte bra insats från våran sida och lite nya var me och så, jätte trevligt ;) nej men så jävla underbart att börja på 11-manna igen. Jag var inte riktigt på topp heller må jag säga, ett tag trodde jag jag skulle spy, haha. Men nejdå nu blir de pannkakor och film när jag kommer hem. Kommer slockna inom kort, och kommer inte orka med imorgon. Dö skola, dö.


tacoooos

hej, godmorgon för vissa? själv har jag vart vaken sen 7-8, hahah don't ask.. hade en galet kul kväll igår, och imorse blev de tacobuffé till frulle, gott kan jag lova! nu måste jag duscha,plugga och hade tänkt sova lite. senare är de match! jag pallar verkligen inte att de är söndag, dö.

underbart på alla håll och kanter :D

foto

hej, elvira drog nyss.. alltid lika jävla sorgligt! nej men imorse var de möte med laget angående spanien, blev så jävla taggad när vi satt där och kollade på bilder! sen blev de lagfoto, tror aldrig jag vart fulare.. inte för att jag sett dom än, men. sen blev de träning och sedan kom elvira hit. vi har mest ätit och snackat, blev prova kläder och elvira tyckte jag skulle gå runt som en indian. men nu blir de snart mat, innan jag drar vidare! de var nog de jag hade att säga, sover ej hemma idag men kanske kör på lite mobilbloggande.. ja, vi får se helt enkelt!
hahahaha, vem leker jag?
aja, inte klarfixad för 5-öre iallfall :D

oouups

hej, ja, förlåt, ska blogga mer, osv.. jag är uppe såhär jävla ap tidigt på en lördag för ska fottas med laget, även laginfo till spanien! ser ut som ett jävla vrak och mår som jag mår. men taggar satan ändå! kanske blir en träning också med 96/97 för se hur jag känner o  mår, hejdå! ;)
image description

Lök

Lökig som fan i en alldeles för varm bil på väg hem från en dödligt jobbig träning, men ja ba kör! Match mot gusk på söndag, tagga satan ;) när jag kommer hem blir de dusch sen ska jag försöka lite med läxor, hur jag ska orka de är en annan visa, a men ha'de ;)


skön dag

börjar med att gratta RIM,MOA och TOVE!
underbara tjejor alla 3, dagen var as skön. mycket skratt och värme, haha fyfan vad nördig jag låter. imorgon blir de att träffa andrea, puddingen! träning ikväll, hej.
måste jag ens säga nått?

RSS 2.0