VAD GÖR VI?

NU KÖÖÖÖÖR VI!!


Gååårdagen

Hej, ja jävlar vad fan hände igår? Min älskade pojkvän kom hem från ekerö och vi drog till Emil.. Spårad kväll må jag säga.. Herregud! Men jävligt kul var det faktiskt. Har ingen aning om när alex och jag kom hem, men de är skitsamma, och imorgon är de fucking nyår! Åh just nu är livet bra jävla härligt :) skiter i att jag mår som jag förtjänar idag, för på nyår då kör vi!! Vi hörs


Relax

Hej på er, efter jobbet igår drog vi och käkade hos mina kusiner, sen hämtade Alex upp mig vi åkte till Ica och köpte lite gott, drog ut en sväng men slutade med att en annan bil krockade med oss bakifrån så vi åkte hem och jag som hade sovit 4 h var lagom slut och somnade direkt. Nu har min älskling åkt iväg med Ekerölinjen, så passade på att ta ett välbehövligt bad, och använde schampo och balsamet jag fick av Alex, var skit bra! Ska gå in mig i skorna nu tänkte jag.. Sen ikväll får jag se, hörs


Skor

Ja tro de eller ej, men dessa klackar ska jag halka runt i på nyår, och ja jag vet, jag kommer ramla och dö, bokstavligen dö. Kommer bryta klackarna och benen och hela kroppen,kommer få skavsår,ont och få blåsor, kommer inte kunna springa eller gå, men ändå så älskar jag mina skor!
Det är riktigt mycket yolo, bilden är sjuk dålig och gör ingen rättvisa för hur dom egentligen ser ut..


This is love


A men tjena

Fick med mig ett par skor igår, Älskar dom redan och når upp till alex's haka. Men efter Gränby åkte jag iväg och jobbade typ 2 timmar sen kom pappa och böt av mig (vi sitter i en kiosk med laget i fyriskolan) jag åkte hem böt snabbt om och for iväg till Björklinge där de var lite Chill krök, men studenten tog jag! Sen tänkte jag vara snäll mot min chaufför och sa att han kunde släppa av mig i lövstalöt, hade då aldrig sagt det om jag visste att bussen inte skulle gå förns om en timme, så där står jag kall,ensam och börjar gå med högklackat på snorhal is.. Men min kära syster löste de hela och jag kom hem vid 2-halv 3? Somnade dock inte förns 4, och kl.8 blev jag väckt av nån jävla hantverkare.. Så ni kan ju bara tänka er hur jag mår! Men nu sitter jag på bussen in och ska sola, sen jobba. Ikväll blir det käk hos farmor sen får vi se.. Känner mig inte sugen på fest.. Oj vad långt inlägg! Jag taggar som fan till nyår också, så ni vet ;)
Hej på er


Åh nej

Nästa vecka ska de köttas träning igen saknar de så jag håller på att bli helt galen! Vi hörs :)


gränby

Sitter i bilen och ska kika lite på mellandagsrean här också.. Sen ikväll ska de jobbas på storvretacupen och sen, ja då får jag fan se va jag gör slutar jobbar 10 dock... Men aja, imorgon ska de solas, usch är fan likblek.. Buhuhuhu :( känner mig nöjd med min nyårsoutfit också, bara lite smycken sen är de klart, aa men vi hörs


Hey

Hola, ¿que tal?
Nog med Spanska.. Igår åkte Alex och jag till fyrishov och badade, sjukt jävla kul! Sen på kvällen åkte jag till party med skönt folk och sen åkte jag med Alex hem och ja, somnade nån gång.. Lite kaos, men de är fint de! Sen idag vägde huvudet ton och mådde galet illa, men Alex och jag orkade iväg till mellandags rean och jag fick med mig ett par underbara klackar!! Kommer ramla och dö, men yolo. Sen åkte vi hem hit och kollade på gamla foton, och nu ska jag göra varm choklad och krypa ner i soffan framför nån bra film, åh gud så nice, vi lär höras. Hej!


Godmorgon

Ja, godmorgon! Hoppas ni alla hade en riktigt bra jul, det hade jag kan jag lova! Började morgonen med att Alex kom hit vi öppnade varandras julklappar och älsklingen hade köpt mig super bra hårolja + schampo och balsam' tackar super mycket för det. Sen öppnade jag första paket där de var tungpiercing + pengar! Sen åkte vi till småkusinerna i och hade en bra kväll. Fick allt möjligt, smink,iphonehögtalare,kläder,träningskläder,hårproduktet,snygga underkläder, mm så är super nöjd!
Efter det åkte jag till Alex och sen åkte vi hit och sov, ska snart väcka han :)


Tungpiercing

Åh bästa föräldrar :D

Ja JAG ska pierca tungan


Imorgon smäller det

Åh så taggad!
Igår kom lite släkt och vi käkade gott och spelade spel, på kvällen åkte jag till Alex och sov där. Idag har jag legat i sängen, är sjuk :( blir då alltid sjuk på loven.. Men jag överlever och ikväll blir det uppesitta kväll med Alex, sen imorgon är det juuul :) sen hoppas jag på att vara frisk och ha ett grymt jullov, aja vi hörs :)


22:a

Ja två dar kvar bara innan det är julafton, men idag kommer halva släkten, är så jävla otaggad, mår skit och vill ingenting...
Igår kväll skulle jag och Alex bara åka till Sebbans men slutade med att vi åkte med ut och sladda sönder med en jävla massa slutade med att 3 bilar flög i diket .. Men aa vi fick upp dom tillslut och jag och Alex kom hem och kunde käka vår chipspåse.. Men just nu vill jag dö, när äckligt dåligt!!


Klänningen

Orkar inte ta en annan bild..
Det är kanske inte den finaste eller mest glamorösa, men på något sätt gillar jag den.. Ska köpa höga klackar och något fint smycke också. Den är lite öppen på ryggen också. Ja jag gillar den faktiskt :)


Jullov

Äntligen!
Sov hos Alex och fick skjuts in, vi kollade på julshow och fick våra betyg! Sen kunde jag inte hålla tillbaka tårarna som sprutade när jag sa hejdå till Gunilla! Men efter det drog jag till stan och köpte en nyårsklänning (kanske) och även ett par dr:demin som jag länge velat ha! Nu är jag cp hungrig så ska hem och käka :) mina betyg är jag nöjd med har endast ett E som är i matte resten ligger på C-B också ett A. Så mycket nöjd. Bild på klänningen får ni kanske senare :)


Du är de vackraste jag vet

Hej! Skolan har rullat på och vi hade skoldans sista timmen och det är kaos som vanligt och jag och Pontus borde vunnit danstävlingen! Och vår mentor (världens bästa och snällaste) har "sparkats" utan anledning, eller anledningen är väl att vår rektor är cp, så träffade henne nu och tårarna sprutade på både henne och mig! Ingen förstår hur mycket hon betytt för mig!
Men efter det åkte jag och solade.. Dock fastnade min 20:a i pengar automaten så blev en kortis bara.. Men lite färg tror jag att jag fick! Ska försöka hinna sola en gång till innan nyår för yttligare lite färg :) nu får ni ha det bra


Tralala

Hejsvejs, super skön skoldag igår och jag och Alex tränade sen på kvällen, riktigt mys! Idag väntas nog en skön men också onödig dag, vi ska fika på spanskan,tagga! Men annars är det inget speciellt. Har äntligen hittat en julklapp till Alex också! Och mina nyårs planer är så gott som klara, och börjar tagga redan nu! Bara kläder som behöver inskaffas!! Fan ska man ha? Vill ha en snygg klänning med ännu snyggare skor... Men har inte hittat ett skit, men ett par snygga skor ska inskaffas. Och eftersom jag är inne mestadels av kvällen funkar ju klänning.. Ska leta nån dag.. Nu får ni ha't bra :)


Men tjena

Sov hos Alex och blev väckt 6, då han skulle till praktik och jag hem. Var riktigt seg och höll fan på att missa bussen, men de gjorde jag inte, nejnej sitter på den nu och är lite små sur eftersom snön typ blivit regn :O men annars är humöret på topp, och snart är det äntligen jullov, ja se på fan. Tiden ba springer iväg! Men taggish på jul och framför allt nyår! Ni får ha det bra!
Godmorgon förresten


3:e advent

Hoppas ni alla har en bra dag!
Orkar inte säga mer än så idag


Toppen fredag

Hej vänner, usch mår inte bra alltså! Men har ett stort leende för är på väg in till scandic för att käka världens godaste julbord, såååå gooott!!
Gårdagen var så jävla kul, min syster hade fest hemma och det blev riktigt lyckat utan att de spårade totalt! Tror vi alla hade jävligt kul trotts att vissa spårar och spyr, haha! Jag Alex och Sara gick hem till dom och somnade vid 3-halv 4 kanske, idag har jag bara legat i sängen, mått skit verkligen! :( men de var det var de värt, hejdå!


Freeeedag

Taggad på livet idag! Alex sov hos mig igår så ock skjuts in, åh livet är fint just nu! Igår åkte jag och syster till pulkabacken också, är bra jävla tagg på kommande dagar, och ikväll kör vi!


Fortsätter dominera

Ja yttligare ett A, på min krönika i svenskan, (och ja jag är stolt och tänker skryta,hatar ni mig så läs då inte min blogg) när dessutom vår lärare sätter på: I love it, skruvar på högsta volym,bjuder in alla i korridoren, dansar galet och säger att nu behöver vi inte bry oss mer för våra betyg är satta och hon har fått löneförhöjning och vi slutar 1 timme och en kvart tidigare kan man inte annat än gå ut med ett stort leende på läpparna! Så är på väg hem nu, och är så jävla lycklig


Lucia

13:e december och lucia, aldrig fattat grejen men mysigt ändå :)
Betygen sätts idag och sen kommer allt ba va så jävla latch! Imorgon slutar jag as tidigt, sen ska de köpas julklappar och sen blir det partay på kvällen. Taggad på det och sen lördag ska de käkas julbord på scandic (om ni bara förstår hur gott de är är) dock ligger man i matkoma nån timme efter, men de är de värt. Åh så taggad på denna helg, vi hörs :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_50c97f599606ee090c3df503.jpg" class="image">


Lucia

13:e december och lucia, aldrig fattat grejen men mysigt ändå :)
Betygen sätts idag och sen kommer allt ba va så jävla latch! Imorgon slutar jag as tidigt, sen ska de köpas julklappar och sen blir det partay på kvällen. Taggad på det och sen lördag ska de käkas julbord på scandic (om ni bara förstår hur gott de är är) dock ligger man i matkoma nån timme efter, men de är de värt. Åh så taggad på denna helg, vi hörs :)


Nämen

Snickare nästa!? Fick nämligen A i mitt träslöjds betyg! Så jävla bra,och skönt. Har inte precis slitit för att få de, inte pluggat eller något. Nej utan jag liksom ba fick det!

Är på väg hem nu,struntade i de två sista lektionerna eftersom båda var helt onödiga! Så har ett stort leende på läpparna, hejdå :)


Vart är världen på väg?

Sitter på bussen och framför mig har jag fyra stycken 99:or killar, och en av dom öppnar en snusdosa och visar stolt vad som ligger i, han säger också att han ska ta en i skolan och dom andra blir förvånade och lite senare avundsjuka.. Då säger killen som har snuset: men ni kommer aldrig kunna ta för ni kommer spy första gången. Där sitter jag 2 år äldre och undrar vart fan är världen påväg?
Skiter it, jag blir så jävla förbannad vill ba slita snuset från dom slänga ut det genom fönstret och säga att dom är för små och ska knappt veta vad snus är!
Nu låter det som om jag tror att jag är en jävla mamma, men vad fan pojkarna är 12 år!? Snart sitter väl 7:åringar pårökta och 8:åringar blir våldtagna när dom supit sig redlösa..
Så jävla arg!!


Hästar är en frukt

Ni som aldrig fattat vad folk snackar om, börjar jag äntligen fatta och här kommer en förklaring:
Hästar var förut ett namn på en frukt, men frukten har försvunnit.
Så hästar är en frukt som inte finns!

Svårare än så var det inte ;)


GRATTIS

Idag fyller ingen mindre än min pappa år. Världens bästa pappa!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_50c6d76d9606ee3d85f56a37.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_50c6d76d9606ee3d85f56a37.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_50c6d76fddf2b30f6900120f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_50c6d76fddf2b30f6900120f.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_50c6d7869606ee3db5765b18.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_50c6d7869606ee3db5765b18.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_50c6df1a9606ee3d77353102.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_50c6df30e087c32bbca3f13d.jpg" class="image">


Hello

Nu funkar appen igen! Stort leende på det! Försov mig så grovt, hade bara en kvart på mig. Men de gick det också.. Cp trött också :/ men överlever, ska plugga och slå in en present till pappa ikväll, träffa Alex och hinna träna! Full rulle, men ba 10 dar till lov! Hörs sen


helg

åh herre, en toppen helg verkligen! i fredags var vi busiga, knöt fast bob och två tefat efter bilen och körde hela vägen från bälinge till björklinge, skrattade satan och trodde vissa gånger att dom skulle dö.. (ponta,larsa och viktor åkte) sen var vi runt lite i bjk och jag fick sitta och värma stackars viktor som seriöst var en isbit rakt igenom! sen drog vi vidare och sen hem :)
i lördags åkte jag och alex till pulkabacken i bjk och hhade en jävligt bra dag, sen cup, gick väl lite sådär, men bara skönt att vi inte gick vidare för då hade vi behövt stiga upp vid 4, så elvria kom till mig och vi drog till andreas där kvällen blev jävligt lyckad och hade de mycket skojj, kom hem vid 4-5 nån gång till alex där vi somnade som stockar. 
idag- vart på gränby med sis och mamma, köptes julklappar, mådde dock jävligt skit... mennuär jag hos alex och vi ska snart dra ut och käka buffé ikväll, mumma!
 
ska försöka blogga mer, puuuuss
älskar dig!!!!

hata hata hata

hata blogg.se 
-har inte kunnat blogga pga att appen är cp på mobilen....

Yes

Fan kommer inte till skolan :(
Måste ligga framför tv:n och kolla på film.. Asså fml...


Eller?


Love

Ba sjukt hur mycket jag älskar dig!


Snökaos

Sitter äntligen i en varm buss med en latte och hoppas på att få komma hem nån jävla gång! Men dagen var ganska skön och hade Matteprov idag som ändå gick helt ok, lär bli godkänd! Imorgon är det historieprov, och har pluggat mycket och ska plugga lite till när jag kommer hem (om jag ens kommer hem) så de kan inte gå fruktansvärt dåligt.. Pluggar på som fan nu, vill höja mig så jag verkligen kommer in där jag vill! Sen ikväll blir det Zumba! Måste verkligen träna nu under vintern så jag inte lägger på mig en massa extra bara för att julmat är så gott! I helgen känns de som tusen saker ska hända, allianscupen,Elvira och jag ska ses,Alex och jag ska fira 8 månader,plugg och säkert lite fiesta. Men ba klämma in allt! Imorgon ska jag och syster leta present till pappa som fyller den 12:e.. Långt inlägg, men hörs


Tiiiisdag

Försöker hinna blogga, men har fan fullt upp! Men igår var det måndag, var inte på toppen humör, men Alex muntrade upp mig och hjälpte mig att plugga! Sen drog jag på träning där jag träffa Elvira! Blir alltid lika glad! :D
Idag ska jag orka skolan, sen plugg och träna ikväll. Ha de bra :)


Grym helg

Ja fan bästa på länge!
Pallar fan inte skriva om det men.
Fredag var dunder,
Igår spelade jag match sen hade Alex och ja det sjukt mysigt,tog en lång promenad osv..på kvällen kollade jag hockey och käkade kebab med en massa killar (bälingeboysen) sen körde vi bobb bakom bilen, haha liksom yolo! Haha garvade sönder, sen drog vi alla till Viktor och kollade nån sjuk serie, haha en jävla sjuk och rolig kväll!
Idag bakades de pepparkakor för fulla muggar, och nu ska jag åka till älsklingen igen :) kort sammanfattning av en helt grym helg

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_50bb77fe9606ee4f81824998.jpg" class="image">


RSS 2.0