as gaaaaaaaarv

smällde just en sån här på olivia, hon skrek o trodde de var skottlosning....
 <-- ni skulle sett

inga kläder

sitter me bara troser i min säng, jag har INGA kläder... :( måste inskaffas. men kör naket ikväll... nej men seriöst, blir galen på mig själv! :'( men åhhh.. sitter o tar ego bilder. haha jag e tönt..

man kan inte göra samma misstag två gånger,
för andra gången är det inget misstag,
då är det ett val.

dusch

hej sitter nyduschad, är så jävla taggad! olivia är fortfarande hemma, men åker typ nu. jag ska platta håret o sedan klä på mig tänkte jag.

imorse. mycket läcker.


alkohol suger

jag orkar inte att jag vaknade och garvade igäl mig? vet fan inte vad jag drömde om, antagligen olivia.. men efter att hämtat lite luft började jag garva igen, varför? jo, ni skulle sett olivia igår hon stod på ett bord och ba: hur ska jag stå-å-å, haha med nån störd rörelse. (ni fattar inget, men tänk er olivia på ett bord och sjunga?) hahha kan inte sluta skratta. förlåt nu ska jag upp o äta frulle, senare kommer olivia. HAHAHAH JAG ÄR SJUK JAG SITTER SJÄLV O AS GARVAR.

hon skulle sjuga början av denna låt.. men kunde den inte.. HÄR ÄR DEN FÖRRESTEN. ÖL!
nej alkohol suger.

vänge,vänge

hejsan gissa vad ja gjort idag... hmm inte vart med olivia i vänge.... eller?  tyvärr så har jag ju de. vi är sjuka i huve. - men jens har du damp OCH adhd (ni som hört reklamen "men johan har du städat OCH diskat, hur har du hunnit med de här") enormt kul iallfall.. nej men resten av dagarna kommer spenderas med olivia i vänge. vi ba kör! hon kommer imorgon när jag vaknat, sen blir de vänge på kvällen! puuuuuuuuuuuuss

drar en gamal en.

sv

fråga: hade du inte slutat med fjortishänget på stan? just saying..
.
svar: jo derför hänger jag i vänge nu mera.. nej men fjortishäng? halli hallå, fjortishäng för mig är att gå runt o leka full, röka på och somna i en gränd o bli våltagen... HAHA nej. men nu hänger jag i vänge, de är ballt. och de finns inge donken där derför kör jag på stan ibland för att trycka i mig en burgare.


vakande om

haha somnade typ 3 sekunder efter jag skrivit förra inlägget. haha vaknade nu igen. inte så konstigt. samling om typ 45 min -.- sen blir det... gissa? OLIVIAAAAA. ballt. lite för mycke, nu måste jag masa mig upp ur min sköna säng , buhuhuhu krampuss


äkta kärlek håller hela livet

when the worlds says "give up" hope says "try one more time" ♥

död typ.

godmorgon folket, vafan gör jag uppe? orkar inte berätta om kvällen igår, mer än att vi satt på ett tak. haha nu blev ni fundersamma va? nej men olivia o jag drog runt på stan och kvällen slutade på ett tak med en massa. idag har jag match. haha AS TAGGAD. verkligen -.- nej ska nog sova vidare nu, puss

söt tjej, med gårdagens smink.


tidsintällt

testa på ett sådan här tidsinställt inlägg. cooolt? helt random jag ba skriver ett inlägg på dan och ändrar de till nån random tid, ballt, JA
fredagen spenderades först iskolan för att sedan fira lov med oliviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,FEST I VÄNGE. nästan, nej men vi var med hela den fadiruttan och tjosan o hejsan, va? olivia och jag är allmänt coola och störda, kvällen slutade, hur fan slutade kvällen? HAHAH juste jag o olivia somnade på bussen, nuttisar vi e! men kom tillslut hem till mig, och var helt hyper.
lördagen (idag) har spelat match, olivia kollade på den. sedan duscha jag och olivia o jag droga "öl" (nej vi drack inte,låten heter så?) haha den e fin. nu ska jag klä på mig sedan drar man till olivia! vi festar väl i vänge igen. HAHA nej då! vi kör på stan idag. bloggar mer imorgon kanske. puss.

det här är hon, normal nee.. bilden är tagen av andrea.
ANDREA VI SAKNAR DIG , PUSS!

jadå

S[he's] Br[ok]en

haha märker ni mitt no life?

inget

försöker mig förstå jävla musikprov, de går inte -.- jaja, vem pallar musik? ska ta och byta om för att sedan äta mat innan jag sticker på träning!


men ser det ut som om jag lackar, nej
             mer som om jag tackar dig.

älska

glor tv

tjooo. skön dag ni vet matte,hk och sedan fotboll. var ju konditionstest på fotbollen, hela vår klass "var sjuk" dom var i skolan men jaa..  johanna och jag körde stenhårt iallfall! tyvärr hållde inte min andning och jag blev snurrig och illamående , men de gick väl sådär. nu kollar jag på tv, senare ikväll blir det träning! ;) hejdå
<-- snygg där

bekännelser

finns så jävla mycket jag skulle kunna erkänna, men de här får räcka.

- jag är så jävla snål så de finns inte.
- jag hatar att sova med täcke över fötterna.
- jag gillar inte folk med dålig attityd.
- jag är sämst på att åka skidor.
- jag har skärt mig själv, helt random.
- jag är smartare än folk tror.
- jag blir lätt avundsjuk.
- jag älskar att få masage.

mozart?

hej, nyss tagit en varm och helt fantastiskt dusch, jag dog nästan. ne men helt seriöst de var otroligt skönt! ska plugga lite nurå sedan vet jag inte. D-A-M-P på jävla konditionstest imorgon i skolan... kan de inte bara skriva- lovisa har tyvärr ingen kondition. eller vad som helst ta mitt liv bokstavligen.. men nu ska jag ta en bulle o ett glas mjölk och försöka mig på mozart och hans bajs kända vänner. -.- livet suger.

kommer sakna andrea som fan också! :´(
fin bild också!


oja

måndagen kommer bli bäst,bäst,bäst..

olivia om du ser detta hör av dig!

when nothing goes right..
go left.

förvirrad tjej

hejhallå! försov mig så grovt. hade ca: 13 minuter på mig. men jag är pro på de så de gick aldeles utmärkt! jaja skolan rullade på , och jag o kanar stannade kvar lite efter. sedan drog vi till bussen och in till stan o jag bytte till 111, där träffade jag rebecca och vi diskuterade att 97:or är störda! haha sant ju. sen har jag pluggat,pluggat och pluggat, knas! jag börjar bli förrvirad

inte just nu.

snabbis

tobis kommer om 10 minuter åker på träning, jahupp. hejdå

jag känner ingen gustav?

siri


du är men en bara en grej på fyra ben. ♥

olivia är en sopa

nu sitter jag här, sirius vann med 4-0 räckte tyvärr inte för att få kvala.. men de var ,ysigt o sitta där o kolla me johannis. nu har jag tagit ett bad o gjort lite läxor, ska kolla tv o sedan blir de säng... jag är sjukt trött,! juste bad olivia igår gå o hämta sugrör på donken självklart kollar hon sig inte för och går in i tjejen som jobbar där som tappar colan. HAHAHAHA MAN BA DÖR. var tvungen olivia.. men de roligaste är att en liten bit av hennes tand har lossnat. men sånt händer alla. eller? det är svårt att själv vara normal, när man lever i en värld full av idioter. olivia är en sopa, men de är lugnt andrea gillar sopor! HAHAH FAN VAD BRA!

sa nån söta?

whoop

hej drar om 5, pappa o jag hämtar upp johanna så drar vi o kollar på sirius, adjö!

en morgonvisa

godmorgon, godmorgon hör fåglar sjunga glatt , godmorgon, godmorgon i köööööööör!
fint va? jag är vaken johannis sover, som vanligt. vet inte varför jag inte kan sova, de blev så ljust tror jag. haha johanna vaknade inatt av att hon svettades igäl (hon hade massa kläder på sig) de var skit kul iallfall!
jätte gullig nu på morgonen

sätt att vinna mitt hjärta

*var dig själv, spela ingen annan.
*var mogen o visa lite stake.
*vara glad.
*och självklart snygg, hihii.
behövs inte mer än så för att vinna mitt hjärta.

the kväll

hej ligger i johannas säng, strax somnar vi nog! ;) våra planer var att äta på någon fin resturang men slutade på donken! haha sånna är vi. men blev en mycket rolig kväll men nu är vi as trötta. puss o godnatt!

galet nice

godmorgon folket, whatsup? neeee.. men jag vaknade nyss johanna sover brevid mig. hade skitkul igår kväll, först kom moster o kusin (min morbror cyklade omkull o behövde operera sig här i uppsala) derför var dom här. efter vi ätit tacos med dom tog vi bussen in till stan, sedan fick vi en galen idé. vi sprang från stan till emy (bussen skulle komma om en halvtimme) jaja, jag o johanna tog 00.00 bussen hem. somnade direkt men siri har väckt mig nåra gånger inatt (siri är vår katt)

drar en gamal goding!

skönhet

johanna ville också va med på bild. så NU kör vi!


de spåra ur på slutet.....

ett två fuckface


outfit för kvällen, jarå nu kör vi!

vi är heta jaO

hejhoppp osv.. här sitter johanna o jag




 

helgen

hej hopp. sitetr här efter en latch dag me bara en lektion sedan hk och slutar me fotboll. men lite trist att alla tjejer (nästan) mobbade mig så jag satt helt ensam i skolan o ba: hallå var e alla? sen hittade jag rim. men ändå! nu ska jag strax på avslutning me damlaget. de roliga är att vi börjar på lördag igen ;) men ja. juste helgen kommer bli kaoz.. <-- fan så ballt de där såg ut. men de kommer nog bli as kul. fett härligt, nu är de maaat. antagligen korv eller nått annat pappa har slängt ihop, kram!

hur bra?
för bra.

lycka

lycka när den är som bäst. ♥♥

saker du tänder på.

hahaha jag läste tänker, men såg nu att de står tänDer

* killar som är roliga
* som är sig själva
* gärna snygga
* tillåter mig göra de jag vill
* inte är för på
* mogna!!!
* inte gnäller
* ger komplimanger

nu kanske ni förstår varför jag inte haft någon pojkvän på flera år.


dagen o svar

hej vänner, som sagt mina ovänner läser nog inte denna blogg.. om jag äns har några. förmodligen inte. idag skola, håltimme, spenderades hemma hos nattis me saga o märta.. fifa på de. pluggat som en lemur? ja skitsamma. orkar ni med ett svar på en kommetar? ni får orka de.
 
fråga: vänta, vadfan har hänt. vad tog kvällarna på stan vägen,fjorretiderna,ekonomikumkvällarna.. och de.

svar: dom kvällarna är dåtid. jag lever i nutid. och jag är en annan nu.

saker du ångrar

jag brukar säga jag inte ångrar något. men de är fel.

jag ångrar
- att jag lärde känna vissa som ändrade mig totalt
- att jag inte hittade bättre vänner (förut)
- att jag inte började spela ett instument när jag var yngre
- att jag gjort saker som är så olikt mig
- att jag vissa gånger skämt ut mig rejält
- jag ångrar faktiskt hela 7:an!
- taskiga ord jag sakt till folk..

sen klart att jag ångrar att jag inte gömt min mobil så den inte blev snodd osv.. men nu tänker jag mer på hur jag är o så.


min tur

nu kör jag också.
 kommer inte ta dom i speciell ordning/dag, ja ba kör.

sätt att vinna mitt hjärta.
saker du är bra på
saker du inte är bra på
saker du ångrar
saker du
tänder på.
saker som betyder.
bekännelser

THAILAND 2011

godmorgon, sitter o ska ta bussen om 25 min. sovmorgon idag o vi börjar me fotboll, men jag kan ju inte vara med. buhuhuhu.

jag fick en kommentar på att jag inte berättat "hemlisen" jag skulle göra i vintern. och tänkte att jag hade gjort det. men kom på att de har jag inte bara till mina närmaste. så *truuuuumvirrveeell* JAG O JOHANNA SKA TILL THAILAND I 2 JÄVLA VECKOR I JUL. hur bra? de är sjuuukt, fan så kuuul! ja vi kommer va bruna när ni andra är vita,ja vi kommer svettas när ni andra fryser. synd!

fett gosiga!

kollar på tv

de tre bilderna får tala.

bara jag som älskar 2 1/2 men

nyduschad

ja, vaknade o trodde först jag brutit hela jävla vaden. gick upp o bed pappa doktor kolla, pappa doktor gav mig diagnosen bristning. fml.. palla att vi har 1000 trappor i skolan.. men jag haltade mig igenom dagen och när jag kom hem la jag mig i ett varmt bad, hoppar över träningen (ja ni förstår varför) känns trist men, tänkte åka o kolla men känns ovärt eftersom hela mitt rum är fullt me läxor..  nu tror jag att jag är hemma själv, vågar inte kolla ;oo jag har mitt rum i källaren. men väntar på mamma som kanske kan masera min stackars vad. HAHAHA drar ett gamalt frida spännare o emelie hedqvist skämt.
frida- jag har gjort illa min vad
emelie. gjort illa vad?
HAHAHAHAH HOHOHOH HIHIHI. den kan jag aldrig sluta skratta åt.


vilka e de värsta fjortisarna i stan? HAHAH.. dö.

precamp

heeelt död tjej. vilken jävla dag. orkar inte säga så mycket mer än att de inte gick sådär skit bra för mig men. och de är ju också en jävla massa andra bra spelare. så har absolut inga höga förväntningar, rätt stolt att jag äns kom med här! ;) men jossan,märta,jag o klara hade bästa lunchen, skrattade igäl oss.. men en super dag! hejdå

adjööö

nu ett sista adjö. taggad på att sitta i en buss i två timmar... eller? ja men de är fortfarande värt de. väskan full me fotbollskläder och MAT! har ungefär halva väskan me mat. haha ja jag gillar mat. nej men de är bara nyttiga saker pappa har köpt, de blir kanoners. men nu måste jag springa så jag inte missar den första bussen!!!! ;)

hejhopp

hej hemmaa (ahaaa ahaa) jupp johanna skulle på handbollsmatch LYCKA TILL!  så jag tog bussen hem och nu sitter jag här o ska gära läxor, wihooo. senare drar jag till pappa o sover på hotell och imorgon är de preecamp! så blir svårt o blogga, eftersom ni blir ledsna då ska jag muntra upp er med johannas skämt: jag döpte mina fiskar till en och två. för när en dog hade jag två kvar. HAHAHAHAHA
 vi hörs på söndag kväll, kanske!

tjockisaaaarnaaaaaaaaaaa-

palla

heeeeeeeeejhslopp , johanna sover halvt o jag ska bara skriva klart sedan sova je me, jasså ja. mm, bakat pizza ikväll, enooooooooormt gott. hekjdå

snygga vän

hej sitter hos johanna, men vi hörs väl ikväll, hejdå!

4 timmar håltimme

så sant, så sant. JA, de var verkligen 4 timmar! vad jag gjorde på denna tid? ehhhmmm.. nej då jag o kanar största reetarden i världen skulle till ikea o leka kurrgöma. meeeen, vi hittade inte dit. istället åkte vi till tunaberg,åt på resturang,åkte till stan,dränkte oss me goda dofter, lekte störda i huvudet och sov på en bänk! mycket lyckat me andra ord. efter denna håltimme hade vi fotboll innan jag begav mig hem. nu borde jag plugga men icke sa nicke (buhuhu fattar inte varför man säger så) äsch vafan nu skriver jag bara massa strunt. adjöss då.

söta jag.

haha,

Tystnaden som uppstår när ett emo kommer in på Mcdonalds & beställer en happy meal..

jens har ju sina skämt..

m

hej, underbart spel igår av sverige. stolt svensk. kan de bero på att divan zlatan stod över? säger jag som bara låg där i soffan med popcorn. jaja, ny dag, ny tag. jag ägde runt i skolan. pfff.. eller, jag fick ta en massa skit från lärare i matsalen för att "jag" kastade smörpaket och "bara jag" snurrade på bordet, vad har alla emot mig? men äsch. jag e viking. även på plågarleken vi körde hela dagen . (man slår varann utan anledning) vår klass e snela hestar (HAHHA,johanna) a, men nu har jag pluggat hjärnet. kung? väntar på pappi som  kommer me mat.
måste dejta me plattången oxå.
säg inte att de e fina lockar, för de e katastrof.

heja sverige

hej,hallå,tjenare. matchen börjar om 5 minuter o internet började precis funka -.- , aja ska krypa ner i soffan o kolla strax, men skolan flöt på och sedan tog jag en springtur.

innan jag löpte iväg.

2 1/2 men

jupp, sitter här och chillar förfullt och kollar på de nya 2 1/2 men.

tjiiiiiiiiiiiiiiiing

ett b till

hej osv.. idag var jag i skolan osv.. den stora nyheten är väl att jag fick ett B på svenskauppgiften, hell ye. suck on that bitches. lite lagom stolt sådär.. men nu ska jag strax iväg o träna i diöshallen, tobis kommer o hämtar upp mig. sjukt taggad faktiskt, eftersom att jag måste köra stenhårt eftersom de är precamp på söndag , wihoo! allt för mig, vi seeeeeeeeeeeeees.


drar iväg

hej svejs, pappi och jag drar strax till studenternas och kollar lite match. sirius, ja men jag ska bara städa lite i rummet o sedan åker vi, vi hörs väl efter de, hejsveeeeejs

puss

hemma!

hej hemma nu! orkar inte berätta något just nu, ni får helt enkelt nöja er med några filmer o bilder :) 


mitt o systers hotellrum


sverigetåget





sista videon, så jävla skööön!

sexig tjej, va?

som ni säkert såg på tv, regnade de a lot.


soffa på hotellet

liten del av min och systers hytt på hemresan!


YE.

kvar här

hej igen, jag är fortfarande här i finland. på hotellet. igår såg vi ju matchen. vi gick me hela sverige tåget (bilder o filmer kommer) heeeeelt galet, idag blir de kanske en sväng på stockman (fyfaaan vilket köpcentrum, med typ alla märken i världen) hittade världens snyggaste pälsväst där igår. jaja nu ska jag gå ner o träna på gymmet som finns här, hejsvejs me er! blir kryssning hem sen ikväll, puss o kram

pappa ha inga bilder på datorn -.-

finland

hej på er där i sverige, jag sitter i finland, ye. vi kom fram hit typ 10 i morse. heeelt galen kväll igår! vi var ju inte precis dom ändå som skulle till finland o kolla på fotboll, därimot var jag o syster dom ända tjejerna.. när vi stod vi vårt bort kom först nåra, när som gått kom nästa osv.. så alla ville ha oss, och de blev nästan bråk, skit kul! men dom skönaste var nog ben o tony, vi dansade hela kvällen! dom var så jävla sköna. sen dansade vi även med en kines, haha och de var fullfart helt enkelt. de vart en jävla lyckad kväll. senare spårade dom ur efter att ha druckit aningen för mycket. (de var bra för i varje drink låg nått roligt, tex: apelsinklyfta,färglad tärning,körsbär) ni försår, så efter de druckit upp drickan fick jag "grejen" tony råkade dock spilla ut hela sin öl över en tant... efter ett tag smet vi iväg sen gick vi och la oss. åt världens godaste mat på båten också! men nu är jag i finland och senare blir de fotboll, vi hörs! :)

sverige ye.

hejdåååååååå

hej, hallå, godmorgon osv... jag ska strax dra till skolan, mammii skjussar mig, vilken ängel! efter skolan blir det kryssning (bara jag som älskar kryssningar), och imorgon är vi i findland, weheeeey, dator finns kanske på hotellet, så får se om jag bloggar. men på lördag blir de kryssning hem och kommer hem på söndag eftermiddag,  men ha det så bra! ;)

heja sverige osv..

h/d

drar en till hiss/diss (eftersom jag störde mig på de hela dagen iskolan)

diss- när tjejer har förstora byxor, så de likksom "hänger" vid rumpan. köp rätt storlek även fast ni vill ha större rumpor så ser de inte klokt ut när de "hänger vid rumpan.

hiss- att tove skogsberg sjunger så otroligt fint, satsa på de min stjärna, du kommer gå långt! ;)


bästa syster

ja, du är världens bästa syster.

otroligt vacker, puss.


si sådär

godag mina vänner, hur står de till med er. skön dag och nu pluggar jag förfullt, ska pacla också , eftersom jag me famlij drar till findland imorgon, yee. jaha, annars? nej men funderar på o lägga ner denna blogg. får se helt enkelt, puss
¨
detta låg i brevlådan idag, fml.

pluggisen

hejsaaaaaaaaaaan. ye. orkar inte att jag vart på stadsbiblioteket idag o pluggat. märta o jag ska nämligen göra ett extra projekt om träning typ. ye. aja vem bryr sig liksom? jag borde plugga spanska stenhårt nu... men jag har ingen lust alls. syyyyyyyyyyyyynd mickey att du gav fel tjej A på läxförhören. hahaha hohoh hihihi, du är lätt lurad du. ja nu börjar 2 1/2 men strax, puss o kram

sliten tjej efter en lång dag, hejdå!

bu

hej alla killar o tjejer, och ni där emellan. hiss o diss kommer här.

-diss
de nya betygssystemen- varför inte bara ha G+,VG+,MVG+ ?

-hiss
att på fredag drar jag o familj o hälsar på sanna.

fina bilder

morsning korsning. vad händer jaooo, osv.. idag var de skola, NEHÄÄ? jag blev en bajskorv på skolfotot, elr nej jag blev helt vanlig, fast aldeless för vanlig och tråkigt, och mitt hår hamnade helt cp, men livet fortsätter. roligast i dag var när en gamal man gubbe skulle stanna vid övergångstället med cyklen men ramlade, HAHAH HOHOHO HIHIHI, de var roligt.
 

fett söt. maaaiiiin (jag för några år sedan)

död.

ja typ, har ont på alla ställen man kan. trött och skit. känns inte bättre att jag ska nu sätta mig med läxböcker o plugga. för att sedan fixa håret. o sen äntligen lägga mig i sängen. skönt me sovmorgon imorrn iallfall. matchen förlorade vi tyvärr, dom var ruskit bra men spelade i en högre division. jag blev petad i ögat, så såg bara med ett öga ett tag tills jag kände att jag var tvungen o gå av o låta någon som ser helt gå in.

sliten tjej här jaoo

nu sticker jag

japp, pappa o jag ska åka o kolla på någon match sedan har jag ju jag match, taggad!

fina muskler va? hihihi.. hmm.. johanna? blåmärket?

tack

nu glömmer jag dig aldrig, aldrig.
 
min allra käraste.

om igår.

hej mina kära fans. ball början. igår så åkte jag o johanna in till stan, hon köpte en tröja, sedan blev de cupidosallad nere vid ån, mys! diggade de vädret. aja, sen åkte vi till henne, flummade sönder å ja.. efter de blev de in till stan igen där de var full rulle. eller? haha nej men först gick vi runt o johanna gav bort 20 kr till nåra ungdommar som tigde pengar, knas. sen kom nåra as cp o satte sig o prata med oss, man ba wtf? aja, sen träffade vi johannes,david,dyland sen kom också oskar o svante. vi chillade runt o sen frös vi så vi gick till donken, där hittade vi lite nya vänner, märkvärdiga,störda jag vet inte vad.. jag o johanna dog av garv för dom såg inte kloka ut. as kul var de iallfall. sen kom andrea o oliva, jag åt deras mat, HAHAH, jag var hungrig! efter de vet jag inte om vi gjorde något mer, tror jag tog bussen hem ;) de var min kväll.
nu seg, och måste göra läxor... fml. sen match, jippii
haha a hejdå

ja hej på dig med johanna, fin bild!

pepsi

PEPSI SLÅR COLA SÅ JÄVLA HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRT. ÄLSKA PEPSI!

förlåt för överhyperhet.

morgon

hej, nyss vaknat (me nackspärr) vilket gör så jävla ont. buhuhuh. johanna ligger o sover, hon har snarkat hela natten, derför väckte hon mig, typiskt va? usch jag kan inte sluta tänka på filmen igår, så sjukt sorglig.

underbart me lördag, undra vad jag o johannis hittar på senare. vi hörs

HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHA

ojojojojojoj, jag dööööööööööööör.
snel hest eta gres, dum hest röka gres
förlåt men de där är min humor

eh, ja

"haaaaahahahahhahha" typ de ända johanna sagt på 1 timme. hon kan knappt prata bara skrattar., jag desamma.vi var på bio "jag saknar dig" filmen var otroligt sorglig men bra! värd att se. nu sitter vi o skrattar, hejdåååååå


fett sötaaaaaaa, we know

RSS 2.0