jag väntar

fan johanna, nu är du seg, jag har ringt dig ungerfär 210 gånger. du sa att ni skulle träna o äta lunch, klockan är 5. åhhhhh :´(
jaja, jag väntar.
 ja o favo tröjan

johanna riiiing

hej mina fans.
JOHANNA RING MIG SÅ SNABBT DU SER DETTA. JAG HAR PLANER FÖR KVÄLLEN!
och om vi ska på bio måste vi booooooka, RIIIING!
din mobil verkar död?

hk me rim

måste säga att jag o rim var bäst på hk:n i torsdags o gjorde en pizza som blev dunder!

bjuder så jävla hårt på bilden.
besök hennes blogg så jävla grym - www.rimtaanoukhi.blogg.se


en härlig dag

godmorgon folket. eller jag vakande för nån timme sen men ändå? på dessa timmar har jag städat hela huset (nästan) och bakat goda chokladbollar. hihihi, ikväll blir de awesome me johanna de kan ni slå pungen i gruset på . hon kanske sover här eller ja där. (de vet hon dock inte om but I´m the boss) hiihhi, busig jag är. min syster är och storshoppar på ullared, hon ringer lite då o då och undrar om jag ville ha de ena eller de andra. eftersom hon inte förklarar så bra svarar jag nej på de mesta, men en så länge har hon köpt en väska,bok och smink till mig! ;) underbart, nu ska jag fortsätta njuta av denna dag , så hörs vi!

haha står i mitt kök med och lyssnar på en 5 år gamal skiva på högsta volym samtidigt som jag smaskar på mina underverk!

svar

hej igen, svar på fråga:
fråga- hur ofta tränar du, jag menar su skriver varje dag att du ska på träning typ?
svar: olika beroende på hur jag mår, men brukar träna 5-6 gånger. (eftersom jag spelar i skolan,96/97/95 och A-laget) sen blir det ju massa matcher med 97,96,95,U-laget och A-laget, men skulle aldrig lagt ner så mycket tid om de var tråkigt. så jag gör de som en vana.
hahah nu ska jag på träning, ciaaaooo.

lite smått söt, oja!

ett år

morsningkorsning. DET ÄR HEEEEEEEEEELG, fattar ni så skönt? ;) drar ner o tränar sedan ska jag försöka få tag i andrea o kanske hitta på något, men verkar som hennes mobil är pajj, så de blir en utmaning. om hon inte svarar kör jag på en the sims kväll , FETT BALLT?

tiden går snabbt när man har roligt. ett år.

ciaoo


fett me muskler.

ja fick b

de finns snälla människor, sedan finns de människor som är störda i huvudet. som inte har nått vett. dessa människor skaffa er ett liv. OKEJ?
de här som hände idag är inte okej, skriv de öppet på min blogg så den/dom kan se de. (ni andra ska inte fatta,inte fråga och inte bry er)
så till idag, pontus gjorde så jag missa bussen, fuck you! nu träning, yeeeay.

tystnaden som uppsod när lovisa ferngren fick ett B på spanska provet idag!

ett år kvar till sommar

hej everybody. jag har inget, verkligen inget viktigt att säga om idag. vi hade engelskaprov. hejdå. typ så.

fan varför känns denna årstid så kort, sommar kom tillbaka.

men åh -.-

jag- vad är godare och färskare än ett äpple man precis tagit från trädet?
pappa- ett äpple som sitter på trädet?

kioskhundmongofamilj.



allt om inget

fan vilket bra humör jag är på , allt känns så jävla kanon! och nu tror ni jag ska skriva "eller" men icke sa nicke (kan någon förklara varför just nicke säger icke) jag har aldrig förstått de där? de finns säkert ingen logisk förklaring... hur ofta finns de det liksom? finns ingen förklaring alls till varför jag är glad, borde vara rätt sur, eftersom jag råkade tända eld på min väska.. hur jag lyckades med de är en annan visa. säger bara lek aldrig me elden. väskan brann inte upp, men mitt hjärta klappade i 190. eller brukar man säga 180? same shit. såhär blirt mina inlägg när jag skriver lite av mina tankar. observera: lite. hade jag skrivit allt hade ni dött. jag är ond, you know. HEJDÅ. eller juste idag var de skola, sen kollade jag på träning o nu ska jag göra mina läxor (duktig tjej jaO) <--- de normala inlägget.

de här e humor.

θ

 om livet är som en fest då borde fan döden bli en lång jävla bakfylla.
  men de är fan värt att besväret. ha kul medans du lever.
       du kan ändå inget ändra när du dör.

u-n-d-e-r-b-a-r-t

så stavas de o så är de. fan vad skönt

8-1 mot serieledarna

FYFAN VAD BRA? ja dom vann serien, men hur pinsamt är de inte att bo i tierp idag. självklart hade dom campange och tårta för att fira efteråt åt serievinsten. men vad firade dom igentligen? att dom fått storstryk mot 2:orna? hahahah. dom kände sig nog inte så jävla bra efter de.



funderarN?


mys

hej blev en hemma kväll idag, deför. men tacos,en bra film,massa godis och bara mys funkade aldeless utmärkt de med, nu ska nog slå på en ny film och bara njuta. jag är helt slut, tror de blir sängen efter filmen fan. klockan är 10, jag vet. men jag har en viktig match imorgon.

mina armar på bilden skrämmer mig.

igen

ja, här är jag igen. drar till gränby för att handla med pappa. brukar blir för mycket onödigt. derför följer jag inte ofta med. brukar bli allt jag sett på reklam, och massa godis. hihihi, :) undebart va?

kände för att visa att mitt hår faktiskt blivit flera cm längre sen jag klippte mig.
som ni ser inge smink, men vafan jag ska bara till gränby.

trött som få

hej. blev lyckad kväll igår,somnade vid halv 3.. orkar inte skriva så ni får nöja er med de. idag ringde mitt alarm 08.00 fyfan masade mig upp o till samlingen. spelade en skit dålig match. sen kom jag hem duscha o somnade. vakande nyss och försöker få tag i johanna! FAN VAD SKÖNT O SLIPPA KONFIRMATIONEN!!!! hade vart så tråkigt och förstört hela helgen. hihi. nu ska jag gå upp o äta lite. om du ser detta johanna, slå en signal.

bonde? klart.

SNABBT

hej folket. (alla dumma som läser min blogg om exakt ingenting) sitter hos johanna. åtekommer senare ikväll maybee... HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
SÖT TJEJ

hjärnskakning gånger 5

hej inte bloggat, jag vet. men skolan rullar på även jag rullar fram på mitt golv och huvudet mitt i min stol så fick nästan hjärnblödning varför jag rullade på mitt golv? jo, jag skulle plugga men tänte att de var roligare att rulla runt och plugga samtidigt. nu blev de tvärr inte så, jag sitter nämligen med ett iskallt paket med frysta hallon mot mitt huvud. OBS testa inte detta hemma ja, så de blev inge pluggande. nu ropar pappa att de är mat. (antagligen korv,eller pasta o köttfärsås) det är tyvärr de ända han kan!
moooooors

h/d

diss
folk som inte fattar att man tröttnat på dom. att dom forstsätter typ "åh du betyder så jävla mycket, vi måste verkligen träffas" och tjatar till man blir får damp. eller folk som försöker skaffa vänner genom internet genom att typ komentera "fett söt du är" sen skriver på chatten "hej sötis" har ni inga riktiga vänner eller?
 
suck,suck,djupt andetag.

hiss
hissar min helt fantastiska klass. vi har våra stunder. våra "grejer" STORT hiss på er!


hemmaa

fyfan så trött man kan vara. fuck orgentering. de ända som var lute kul idag var att åsis satte sig i kobajs. annars bokstavligen sög dagen balle. eller lite kul att jag o wilma tände eld på en larv med en tändare. hohoho. och att johanna fick chips i hela håret, joar råkade ta min tröja, daniel o oskar på bussen (eller dom var bara söta) men annrs fyfan springa runt i typ en skog i 2 timmar, buhuhuhuh.. men nu är jag hemma, trött som fan. fml. (fett me läxor och fuck my life) derför får de bli mina sista ord. hejdå

fett trött, hejdå

orgenterings dag?

GoooooooMooooorgoooooooon (har ni tänkt på hur mycke O:n de är i godmorgon?) okej de var bara 3.. idag ska vi orgentera i hammarskog.
* vafan ligger hammarskog?
* orgentera?
* jag har inge lokalsinne?
* jag vill inte springa i kobajs?
* vad går de äns ut på?
* fast jag har ju min pastasallad!
jag har faktiskt inget lokalsinne. jag kan tappa bort mig överallt, de var ju inte så länge sen jag satte mig på bussen till stenhagen (trodde jag) men hamnade så långt bort från stenhagen man kan komma. jag vet aldrig vilken sida jag står på på storatorgret (dom ser likadana ut faktsikt) och jag kan till och med tappa bort mig i bälinge (de är inte speciellt stort) OCH NU SKA JAG UT I EN SKOG? det är lite vågat av dom och släppa ut mig ändå! men ja. fast min kära mor har köpt en stor fet jävla pastasallad me kyckling, fett gott? nu måste jag äta en stadig frukost för att jag ska orka detta.... eller? hejdoo

fett göööllliiiii

djurgårns bästa fans

 det är vi det (syftar på rubriken) mycket nice igår, såg ni mig o johanna i T.V förresten? neee.. men ni kunde ha gjort för jag o johanna tänkte nämligen sätta oss med (ni vet dom som snackar innan match) ja dom. men vi skulle förmodligen blivit utslängde från kändis placet. de hade ju vart synd. mycket lyckad kväll blev det ändå!

kände att den här var otroligt gulliiii ;) ♥

mot huvudstaden

hej sitter här in the kitchen med mina kära kåmpis johanna, vi drar strax till sthm, fett ballt. jag höll på att köra in i en skyllt och sedan in i bussbåset idag, jag är rätt duktig på att skjussa ja de är jag. men vafan vi lever. nyss käkat och ja.. hejdåååååååååå

söta va?

skuttunge

hej allesammans, spelade match idag,derby bälinge-skuttunge. vi tog de bönderna med 3-1, mycket skönt. nu sitter jag här med alla mina krämpor. länktar till vinter (hohohoho, fortfarande en hemlis) imorgon blir det R-Ö-J med johanna, vi ska nämligen dra till sthm för att titta på djurgården v.i.p, hur awesome är inte de? ja men nu ska jag börja läsa om katolska-kyrkor o skit, man ba, WHAT?



nej jag är inte så kort, målisen hoppar faktiskt!
kör på egoo kort från matchen ;)


rätt sagt jullan.

Varför vara rasist när man kan vara som Super Mario?
* Han är italienare
* Skapad av japaner
* Pratar engelska
* Ser ut som en turk
* Springer som en jamaican
* Och samlar mynt som en jude


ryser



-så jävla härlig låt.

fest

så jävla stolt, hoppade över festen i bjk idag.
haha men ha jävla skoj nu olivia o andrea, puss! ♥

mobbad

känner mig fett mobbad just nu, andrea svarar inte. BUHUHUHUHUHUUHUHUH.

typ såhär ↑

fullt normal


eller inte. WTF ANNSOFIE?

bilden e söt

hejsvejs, idag är de en fin dag. denna fina dag ska jag till enköping o checka in den balla staden. eller? nej ska kolla in mitt balla lag som ska krossa fanna. ojeeee. sedan kanske jag kollar på mitt kära hk71. galet nice. igår blev det en mycket bra kväll, har inte tid att skriva om den nu, men. vi hörs väl, godingar.

fett gulli ju

design dööö

just nu hatar jag min design över hela mitt hjätra, fast hatar annsofie mer eftersom hon lovat fixa en men inte gör det. BUHUHUHUHU. tränat nyss, och nu ska jag duscha, ta en kopp varmchoklad m grädde, göra läxor, kolla på tv, sleeeep. hejsvejs me er :d
<-- så jävla söt

jag är cool

hej. min kedja gick av 2 gånger.. jag fick hjälp av samma tant båda gångerna . de var skämmigt. men livet fortsatte och även cykelturen, som tur var. vi gjorde buffé på hk, mums? sedan var det fotboll och sen kom jag med en tidig buss hem, kungligt va? absolut, träning ikväll också! fett awesome. nu måste jag ta en titt på spanskaläxan, adios!

saknar öregrund fan.

du e bäst

ANNSOFIE ÄR BÄST NÄR JAG FÅR RIDA PÅ HENNES RYGG.....
MENAR DET!



                               nu får jag rida hur mycket jag vill, mohahahaha


fotbollsskor

tja, skolan gick snabbt, fast jag H-A-T-A-R de nya betygsytemen. helt sjuuukt? ja men efter de drog jag,johanna,märta o elin till lidl, shoppa loss. nej men sen hämtade pappa mig o vi åkte på jakt efter fotbollskor, efter mycket lång tid, och mycket funderande, hittade jag mina älsklingar.
 jag ville först ha dom här:

men eftersom pappa tyckte dom här verkade bättre på många sätt och jag litar på honom till 100% så fick de bli dom:

me love ♥

hur lyckas man?

kom hem från träningen, skynda i duschen, behövde gå på toa, ser inte dörren, går rätt in i den. läppen är blå. fast de gjorde inte så värst ont, och skolfottot är redan taget, så tur i oturen.
ser ni, okej så farlig är det inte.
men jag tror fan att de är bara jag i hela världen som lyckas med sånt här.

jaooo

jag överlevde dagen, men det gick åt helvete på No-provet. spanskan gick de bättre på. men fick reda på att vi har mattediagnos imorgon, vafan är de här för skiiiiiiiiiiiiiit? jag kommer se ut som en skrynklig bajskorv på fottot, jag pallade inte äns le. och mitt hår var förjävligt. fett taggad på träning i spöregnet också.. eller? 

fett bra vi är, jaooo

bajs dag

hej, var tvungen o kolla en grej på datorn innan jag åker iväg i regnet till skolan.  fyfan så otaggad!  för det första kommer mitt hår bli lockit o jag kommer se ut som ett mongo på skolfottot, för de andra har jag inget o ha på mig, och för det tredje kan jag inget till provEN , buhuhuhuhu.. länktar tills denna dag är över
<--- blir nog denna enkla tröja o ett par jeans


livet suger

fyfan så dåligt jag mår just i detta nu, loosade en match mot sveriges mest toppade lag, mitt hår är kaos och de e skolfotto imorgon, jag har 2 prov som jag inte äns börjat plugga till imorgon och jag är sjuk. BUHUHUH. fml.

inte äns annsofie gör mig glad.
och andrea snuttis, jag älskar dig vad som än händer, o de vet du ♥


b.i.f

ju mer vi är tillsammans, ju gladare blir vi! ♥

.

Jag har insett att min senaste kyss var ganska onödig.
Jag lyssnar på sånt som får mig att bli glad
Jag mår bäst när jag inte är i skolan
Jag pratar tills folk får skavsår i öronen
Jag älskar/tycker om fotboll + vänner o familj
Min bästa vän(ner) är helt underbara
Min första riktiga kyss var för länge sen
Jag avskyr när folk snackar skit
Kärlek är nått jag saknar
Jag kommer alltid att vara
bäst.
Sist gången jag grät var igår.
Min mobiltelefon är ball
När jag vaknar på morgonen somnar jag om
Just nu tänker jag på att jag måste smörja in mina ben
Bebisar är söta, o små
Ikväll ska jag FEEESTA, eller inte..
I morgon kommer jag vara på sveriges sämsta plats
Jag vill verkligen tillbaka till igår!

öga cp

dagen har gått segt, jag är seg. eller förresten, jag är cool. fet cool, jag F-E-T , inte fett. jag har gjort läxor, jag är duktig,jag har inget att ha på mig på skolfotot, jag har tappat bort 200 kr, jag lyssnar på musik, ja de gör jag. M. annars då? mitt kära lag förlorade matchen idag, vilken gjorde mig SAD. jupphupp galupp, hejdå
 mitt öga är cp, vet inte vad som hänt.

vi är så jävla bra

hej , ja, jag vakande typ nyss.. jag är trött, ja det är jag, men fan vilken jävla kanon kväll de blev igår, först tacos hos andrea med elvira,andrea,anna o olivia, sen röjde olivia och jag ju! haha, men de började med att jag o olivia gick mobbade, men sedan träffade vi en jävla massa folk, typ frida,johanna,amanda,wilma,melina,eddie,elin,teo,frans,adel,marcus,johan ja men skit många! sen träffade jag o olivia några från enköping, as sköna.. fågelbajs på kepan också. haha, olivia fick stå på tå, men. sen kom philip karlsson, och så kom alla tillbaka, och vi gick till stadparken och röjde lite lagom. sedan träffade jag annsofie och vi tog samma buss hem. sjävklart hände de jävla mycket saker lite här och var, men de får förbli hemlisar. så jävla lyckad kväll om jag få säga det själv, älskar att jag och olivia är så grymt sköna också! men nu måste jag göra läxor, sedan blir det nog en promenad eller nått liknade.

hah bara för jag älskar elin på denna bild! ;)
till andrea:
jag lovar dif du ska få dina kläder, tror tyvärr inte jag hinner idag dock.. men vi får väl ses så kan du kanske ta med mitt randiga linne du haft hela sommaren också? ;) kramkram


kulturnatten

NUUU ÄR DEEEN ÄÄNTLIIIIGEN HÄR, DEN ALLLAAA HAR VÄNTAAAT PÅ.. *trumvirrvel*
THE KULTURNIGHT.
haha, eller?
nejdå men nu måste jag kila ska in till kära staden och träffa andrea o olivia, myyyyys va?

hittar säkert nått snyggare hos andrea, men börjar så här + jeansjacka o högklackat.
tjiiiiiiiiiiiiing


gött

fyfan vilken härlig seger, 3-0 mot enköping vilket betyder att vi ligger 2:a i serien ;) mysigt att vi hyr buss dit, värsta lyxbussen också. as mys efter man vunnit och duschat att sätta sig och få två säten för sig själv, och ligga o lyssna på musik, mycket fint! nu är jag tröttare än tröttast, och om jag ska orka med en vild dag imorgon så är det nog dags att hoppa i säng nu, gooo'natt!

sliten tjej för tillfället.

mogen klass

hej allesammans, och alla tunabergare hoppas hajken var mys! HA-HA-HA! älskar min klass  , t.e.x på orgenteringen idag, daniel,daniel och daniel hade tagit en kontroll, sedan stod dom och avgudade ett får, och fårets pungkulor, mogen klass! oja!nu hinner jag inte skriva mer, har match, och samling o få minuter, morsning!

TAGGA RÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

nytt,

hej alla. idag var det skola som vanligt med endast 3 lektoner! nice, matte,hk och så slutar vi med fotboll. tyvärr började de tjuta i mina örom och jag fick världens huvudvärk på slutet av träningen, och var tvungen och lägga mig ner, ta frisk luft och typ andas lungt.. de kändes som jag skulle svimma i vilken sekund som helst. men efter typ 20-30 minuter började jag känna mig bättre och mamma kom o hämtade mig. hon tyckte as synd om mig och bäddade ner mig i sängen med en kopp varm choklad. somnade i typ 1 timme, sedan kom jag på att jag behövde nya springskor, så vi åkte till gränby och köpte ett par sringskor,ett par jeans och en tjocktröja (ja,en till)

den e as mys. och jag har inge smink.

typ sjuk

usch börjar bli förskyld, fett jobbigt. hej förresten. skolan var good, men liksom jag får fan inte ut min energi/glädje där, så de är skönt att man har träning me annsofie och skrattar igäl sig , även fast hon inte var glad. match imorgon, blir nice, kötta! nu sitter jag o dränker mig med te och nyser hela tiden . buhuhuhuhuhu. ont i huvudet också, ja. men nu ska jag kika klart på sverigematchen, sen ta en dusch o sen hoppa i säng. mys!

 

the awesome tjejorna!

hey

jag har fuckat upp igen, ja, jag har ingen kontroll
men det är okej att spåra ut ibland
och fatta att de spelar ingen roll
för man vaknar med ångest,vaknar med smärta
blandade känslor, men vaknar med tyngd i sitt hjärta.

ur: petter o septembers gamla låt som satte sig på huvudet, (minns inte riktigt hur den gick men, tyckte att de blev rätt bra)

konfirmation är för nördar

hallihallå, skolan rullade på , och de blev en rätt chill dag ändå. haha på min speciallengelska pratade vi om förstådshandikappade, man ba , ja,jo det här är bra o veta. men kul var det ju iallfall. se alltid de possetiva, har jag lärt mig. om man liksom ligger på sjukhuset med alla ben brutna utom ett, var glad att du har ett helt ben istället för att sörja över de brutna! lägg de på minnet. efter skolan åkte jag hem o kollade på min träning. men få var där för alla konfi... hur fan de nu stavas.. jaja meningslöst o slöseri på tid, presenter får jag ändå kul kan jag ha ändå. palla snacka om gud och skit, ska inte döda den lilla tid man lever på tråkiga saker. lägg de på minnet också. nu sitter jag här som en liten trött.. hmmm.. ehhm. filur? och ja, allt för mig bye

tagen från annsofie's blogg. KÖTTISAR!

hahaha, sorry att jag glömde dig nåra inlägg här under kajsa.  hade bråttom när jag skrev.

söndagkväll

hej mina söta vänner, och mina osöta ovänner. fett hämskt och börja på bokstaven "O" för när man sätter ett "O" framför ord, blir som ju dåliga.. HAHAHAH Otur för er. nu sitter jag och lyssnar på lite musik och är lagom trött. nyss kollat på idol. måndag imorgon, fml. som betyder både "fuck my life" och "fett med läxor" DEN NI! funderar på att lägga mig i ett varmt bad o bara slappa. de får bli så, vi hörs väl imorgon, hejsvejs.
 /mysig tjej va?

men än sen då, livet är till för att levas.... här och nu.♥

hjärta

hej o hå, vakande för en halvtimme sen ungefär. kvällen igår blev good, började med en sväng till gottsunda, där de typ var massa och band spelade, jag o olivia lekte spöke med andrea's filt, haha! men efter ett tag tröttnade vi o vi satte oss på bussen tillbaka. vi åkte till donken o träffade massa. var ute med jens,wille o alla hans kompisar, och jag o oliva dansade på vår spripstrång. HAHAHAHA, ja stripSTRÅNG. haha, nej men lyckat blev det iallfall. nu ska jag vila lite, sen har jag match!

jag,mamma,amanda igår...
eller? haha nej tjejmilen för flera år sen, saknart't

-

det är lugnt, jag mår fint!


lördag

hej, eller godmorgon till er som festa hela natten igår. mamma o min syster är o springer tjejmilen, eller dom är nog klara! hoppas de gick bra! vart o kollat på massa matcher med annsofie. nu ska jag till andrea. vi hörs!

saknar glädjen med er girls! :/ ♥

andrea är ball

ja? jag fick en as cool vattenflaska o en ball linjal av henne. hihhi godis,cola o trosor, fett awesome.

haha söta bilder, men mina lockar har åkt ut, sminket borta.
MEN KOLLA VATTENFLASKAN!!!!!!!!!!!

bra fredag!

skolan var tjockt bra. sen drog jag in till staden, mötte andrea,lisa,olivia,lovisa,kajsa glömt nån? aja, jag drog till nåra som stylade hår gratis, fett coolt? aja, sen käkade andrea o jag på cupido, olivia fick typ 7 mackor, men hann inte äta upp dem, för andrea råkade spruta smör på dom bakom, så vi fick rusa. sen chillade vi runt. efter det drog vi till andrea, blev ingen utgång, hihih. eller jo en sväng till iccaa luthageens livvs. med bella. jag gömde henne i jackan. vi köpte 1 ½ kilo godis, upps o en cola för ca: 150 spänn. sååå jävla odödigt. men det var ändå andrea som betalade. vi åt inte äns hälften ;) sen låg vi o myste. sedan blev de en jävla snabb cykeltur med olivia på pakethållarn till bussen. nu är jag hemma o mår illa (jävla gooodis)
feeett nice de kommer bli nästa helg då! ;)

olivia blir stylad

olivias mat



haha jag orkar inte! och nej snåla jag betalade inte ett öre ;)


kondition

hahha min kondis ligger nere på 0% , någon som vet vart de finns typ antipiller för dåligkondis? förresten ska jag köpab hårfärg imorgon o sedan färga håret nån gång i veckan. det blir mörktbrunt, gillar ändå färgen jag har lite.. åh så svårt val! aja. nu sitter jag o äter choklad banan , för att bättra på kondisen! men jag har ju min lilla älsklings som hjälper mig, ja lilla bricanyl (som jag inte får ta nu igentligen)

there you are, my darling!

fredag imorgon

haha, jag har inget o göra, jag försökte mig på o laga en omelett första försöket, vet jag inte avd e blev en smet. andra gången brände jag skitet. åhhh.. de gör mig så ledsen. jag har träning kl 18.30. imorgon ska jag vara med dea, ballt som fan? jag har inga läxor, FÖÖÖR JAG HAR BYTT GRUPP. hahah. så jävla skön jag är! japp

A friend is that man or woman who knows all about you, and still likes you.

så jävla nöjd!

faktiskt, eftersom jag för extra engelska och slipper maria lindman, kommer bli så jävla bra. kommer få typ A+ om inte mer? taggad tjej här. mest glad är jag över att jag kommer få bättre betyg en denna tjej:

lite söt är hon ändå... eller?

RSS 2.0