aldrig ska jag sluta älska er.

snälla morfar kämpa får vår skull ♥
 

kom hem

de är sjukt hur mycket jag saknar dig, varje minut tänker jag minst en gång på dig. hur fan är de ens möjligt? trodde aldrig jag skulle få en sån bra som du, trodde aldrig att jag skulle kunna älska dig så mycket som jag faktiskt gör. har gått aldeles för många dagar, tror fan inte jag klarar fler, så kom hem nu pojkvän! helt sjukt hur jävla mycket jag älskar dig!
får bli bild i repris, eftersom jävlen hatar o vara med på bild! -.-

bra väder

härligt att sverige äntligen förstått att de är sommar nu. började dagen med massage på gränby, as skönt. sen kollade lite butiker med mamma och köpte en klänning och en tröja. sen när vi kom hem cyklade vi till kusinerna i lövstalöt och firade håkan och emil. haft en underbart skön dag i solen med sötisarna och kom nyss hem och nu står tacos på shemat! mår inte sådär jätte bra idag, så blir nog att ta de lugnt,basta ocjh mysa. men man vet aldrig  med mig ;)
fina kusinen
 

hemmaaaaaa

NU ÄR JAG TILLBAKA!
vill tacka bästa elvira för underbart arbete med bloggen medans jag vart och lirat fotboll och blogg.se på mobilen inte fungerat. Hon är väl lite för bra kan man ju tycka... Har haft de kanon bra med skratt,svett och tårar. fotbollsspeladet tog slut redan igår förmiddag för min del när jag fick reda på att jag hade en streckning (nästan bristning) i baksida lår. blev en massa tårar och ett jävla hårt beslut att ta att man ej kunde spela sista matchen. men mitt bästa uppland segrar ändå. och jag för köra mycket rehab!? så är jag nog bra strax igen. bussresan hem var helt sjuk. har ingen röst kvar och huvudet snurrar. men oj vad värt! orkar inte skriva så mycket mer än såhär. vill tacka alla upplandstjejer som gjorde mitt elitläger så jävla bra! tack o hej!

Nytt från Halmstad!

Har nu fått lite livstecken från Flisan!
 
Det låter som hon har det väääldigt bra och så här skriver hon:
 
Det har varit sol idag och vi åkte till Tyrösand och lekte lekar. Maten är god och humöret är på topp! Igår så såg vi Ulrik Munther :D
 
Dessutom skriver hon att det går bra för tjejerna och dom har vunnit 2 av 2 matcher, första matchen vann dom med 8-0 och andra med 4-1!
 
Bilder från dagarna som gått!
 
Ska försöka uppdatera så gott jag kan! Ha det bra hej :))
 

Elitläger!

Hej alla Lovisas läsare! Som ni alla vet är skitungen på elitläger i Halmstad, jag är så förbannat stolt.... Men hon har bett mig göra ett inlägg där jag berättar att hon dragit i väg och att mobilbloggningen ej fungerar... Hon hälsar också att hon bloggar som vanligt när hon kommer hem igen dvs den 29onde (?!) Jag ska försöka höra med henne hur det går så ni kan få lite uppdatering!

LYCKA TILL NU BÄSTA DU !!! DU ÄR SÅ JÄVLA GRYM OCH JAG KAN INTE VARA MER STOLT!!!! DET KOMMER GÅ ASBRA!

Älskar dig puss / 11an


midsommar

förlåt för usel bloggning...
vet inte hur jag ska kunna beskriva gårdagen med ord, bland de sjukaste jag vart med om på länge.. börjar dagen med att jag o alex ska ta bussen till öre, men ändrar oss.. haha har de galet hos han istället (kan lova att alex skrattar för sig själv nu, för de är bara han o jag som fattar) käkade finmiddag och sen tog jag bussen till öre. bussresan var spårad, och sista 20 minuterna höll jag på riktigt på att kissa på mig. kändes inte bättre när en dryg kille sitter och slår mig i bakhuvudet.. när jag sen äntligen kommer av sitter jag med massa och mår på klipporna. sen är kvällen lite mer oklar, viktor fick åka till akuten (ramla bröt nästan armen) emy,olivia och jag var galna och fan vet jag. red rygg på okänd kille, bad, dansade, fyfan vilken bra midssomar jag hade. sen  när vi hämtat viktor från akuten fick jag äntligen se johanna som var med alicia. vi var kvar nån timme innan vi åkte till johannas farmor o farfar och sov. imorse har vi ätit gott och snackat mycket. tack alla för en underbar gårdag.  YOLO
sista på viktor tog jag från facebbok, haha men så såg han ut när jag o alex hämtade han med 3st söta sjuksystrar på akuten i östhammar... riktig klant...
 
en sak är säker, denna midssomar glömmer jag inte.
 

happy

ÅH VÄDRET GÖR MIG SÅ JÄVLA GLAD!
har legat o solat hela dagen. faktiskt blivit lite brunare, helt otroligt men. fast ska ju till rhodos/turkiet och där kan jag ju ligga och steka på ordentligt, så känner mig ej orolig att inte få den bränna jag vill ha :) ska senare träna med sirius, as länge sen jag gjorde de, efter den så är de något möte om elitlägret. kommer inte kunna träffa alex på as länge, om jag ej hinner se han ikväll. för imorgon drar han till öregrund,sen drar han ju till peace and love, och jag till halmstad.. :/ fast kanske träffar han i öregrund :) hahah nu fick ni verkligen läsa mina tankar. helt ointressant ;) äsch lika bra de. puss hej nu drar jag ut till solen igen.
 

Just like the alphabet bitch, I come before U.


bästa du

godmorgon folket. vaknade för en timme sen eller något. har de så jävla bra just nu faktiskt. dock är jag så jävla irreterad, och skulle gärna vilja skriva av mig allt. men gör jag de får jag massa skit och de orkar jag inte. men hur folk kan svika så mycket, gör mig fan arg. nu ska jag käka frulle, kanske ut o springa. älskar att bara ta dagen som den kommer. sen när alex kommer hem så ska jag till honom! helt sjukt hur man kan älska någon så jävla mycket, och ha någon som älskar en exakt lika mycket. ja, de är fan sjukt vad jag älskar dig. på fredag (midsommar) blir det öregrund med johanna,lisa och alicia (om jag nu inte har fel) kommer bli galet nice. får se om jag sover där eller hur jag kommer hem. men de verkar ju som om det är där alla ska hänga i år, så blir väl kaosat med folk. :) tack o hjej 

leker häftig ;d


satsar hårt

usch vad trött jag är.. har haft en skön dag och på kvällen gick jag ner och körde en träning med 96/97 känns som om de var år och dar sen sist jag gjorde det. men de var faktiskt kul och blev jävligt trött. sen efter de ville bästa pappa träna mig stenhårt inför halmstad, så blev yttligare ett träningspass, fast bara han och jag. pappa är nog den bästa ibland.  efter det så åkte jag till alex och vi hade det asmys och planerade sommaren lite. nu ska jag sova för är mycket jävla trött :)

mama är inte lika duktig på att träna mig, men hon trodde den här krämen skulle hjälpa mig att bli mega grym. haha hon är väl för gullig :)

glädje

sitter och kollar tv,äter glass och har de bra. igår hann jag verkligen inte blogga men spelade match och var med alex. matchen förlorade vi.. inte rättvist men vi vinner ba nästa match ;) efter matchen åkte jag till alex och sov där, idioten skulle upp 6, så sov kvar och åkte hem vid 11 tror jag, efter att ha gosat med deras hund. idag ska jag nog bara slappa för fulla muggar mår inte så bra :/ men tror de går över strax. är så jävla taggad på detta sommarlov så jag nästan spricker, haha! vädret är ju inte de bästa. fast de sket man väl i. tackooo hej :)

bästa du

mys på högre nivå

hej, sitter hemma hos alex och typ mår strålande jävla toppen. kvällen igår var super bra med elvira, vi baka kladdkaka badade och kvällen slutade med att vi åt mycket god mat,chips och bj. jag typ mådde as gott. vi hejade på bra på gul o blå men fan hjälper de när dom ska suga. älskar att jag o elvira alltid lyckas ha så förbaskat kul, oavsätt vad. men sen mötte jag upp ett jävla fyllesvin som hade deckat på marken och gud vet inte vad. snackar om min älskade pojkvän. haha efter att vi äntligen kom till han deckade vi båda två i sängen.
Idag så dömde jag match, sen for jag till alex igen och vi har haft de aldeless för bra. vi kom nyss ur från duschen och får se vart kvällen tar mig. vädret är ju inte precis lockande... 



elvira

till er som hann se mitt förra inlägg så blev de ändrade planer. blir inge bada i edsbro utan blir att träffa saknade,bästa,roligaste och älskade elvira!!! :D :D hoppas på en kanon dag med henne som de helt klart kommer o bli. underbart! bara 9 dar kvar till elitlägret också :o nu ska jag ta en dusch , hejdå :)
jag ska fan bli brun i sommar asså (bild från förra året)

godmorgon

vakande för kanske 20 minuter sen, så sköööönt med sommarlov! hade en skit mysig kväll med alex igår och slutade med att jag badade i alnäs, haha! fyfan vad mysigt vi hade det. synd för han att han ska jobba, annars hade jag gärna stannat där borta. idag har jag inte heller några planer, tror jag ska lägga mig och steka nåra timmar i solen, sen har jag träning på kvällen. nu ska jag ta en liten promenad och köpa en läsk på affärn för jag blev så jävla sugen! tack och hej!
snygg tjej, tur att de inte bor en ända jävel här ute!


härligt

hej alla, fan vad härligt vädret blev, njuter fan. haft skönaste morgonen på jävligt länge :) sen åkte jag och pappa in och hämtade min cykel som hade blivt stulen. köpte lite fika och dunkade musik på vägen hem. lite småsur för att alex inte svarar, men hon har fäl fullt upp. tror jag ska bada lite, lökade fan i bilen. är mycket jävla glad idag, trotts hur jag mår. vi hörs säkert igen, puss :D
får bli en gamal bild :)

sommarlov

hej! hade en mycket bra kväll igår, mycket roligt folk och var på strålande humör. kvällen slutade med att hålla i en påse för en kompis som behövde spy på bussen, haha. lika glad var jag för de när jag tillslut somnade i sängen! hoppas att de blir fler sånna kvällar! idag känner jag mig väldigt seg, men fan spelar de för roll när de e sommarlov? ska bara njuta hela dagen och kanske åka in till stan och leta efter en bikini, sen när alex slutat jobba så vill jag träffa han :) typ inga planer, ska ta de lugnt ikväll tror jag, haha bäst så!
fick ta en bild från kajsa

Skolavslutnig

Nu står jag och väntar på bussen som ska ta mig till vaksalakyrka där vi säger tack o hej till skolan i några veckor. Ikväll blir de ekonomikum. Blir väl inte där länge men en liten stund kan ju inte skada. Mamma måste vara den gulligaste hon bakade tårta igår! Haha hon får mig på bra humör!


Blond

Då var den nya hårfärgen i. Vet inte om de blev toppen, men är lagom nöjd. Har ganska mycket brunt kvar eftersom jag bara slingade men känns bra ser inte konstgjort ut :) tog nästan 3 timmar men hade trevligt sällskap. Sen mötte jag upp syster på stan och käka en glass. Nu är jag på väg hem. Och hoppas på att allt löser sig till imorgon :) tack hej!


Grattis louise

Var ju på studentfirande i lördags, min fina kusin tog studenten! Mycket trevligt. Haha hon hade förstört klänning,skor och studentmössan när hon klev av flaket, hon är ju för gullig!


nere på botten

förlåt för bloggpausen ska försöka komma igång så snart som möjligt. har hänt än massa och mår så fruktansvärt dåligt just nu. tur att en mamma och pojkvän finns. mamma och jag har snackat i flera timmar, samma gäller pojkvännen. hade inte ni funnits i detta läge. vet jag fan inte om jag skulle orkat leva.
men kommer tillbaks så fort jag bara kan, kram!

Studentfirande

Sitter proppmätt vid bordet. Har kollat på Sandra som har tagit studenten i Arboga. Mamma är gudmor till henne så vet inte riktigt vad jag är. Haha, imorgon tar min kusin studenten imorgon. Så mycket denna helg. Men hemma på lördag kväll och då jävlar ska jag leva! Nu ska vi snart käka tårta, fyfan vad underbart! Vädret är ju helt toppen också!? Tack hej


Blond

Ja ni läste rätt. Jag ska bli blond! Haha inte helt jävla platinablond men ska köra många slingor på min hårfärg som jag har nu. Kommer kännas sjukt att vara blond! De är ju min normala hårfärg men minns inte sist jag var blond. Men hoppas på att se lite brunare ut och att de inte finns ett spår av orange i de, då mördar jag frisören! Tack hej


I bilen

Tror jag bosatt mig i bilen, haha! Nej men matchen vann vi med 9-0 de var nice! Nu är jag i bilen med en massa boys och har de fint. Blir väl köra runt som dårar och må!! Dunkar musik på högsta volym och i sånna här tillfällen känner man att livet är så värt att leva! Sover hos Alex sen, är så taggad på ingenting och det är så fan värt! Tack hej nu måste jag hålla i mig innan jag flyger ur denna bil ;)


gårdagen

hahaha helt sjukt åkte bil i 9 h igår, vart i bjk,skyttorp,ekeby, ah men vafan säg vart vi inte var? men tiden går så fort när maan har så jävla kul! vi hämtade och lämna fulla jävla studenter. haha en riktigt jävla skön kväll igår. hade otroligt kul i bilen med sköna grabbar. köpte skönaste skivan också sommarhits, och dunkade den stenhårt i bilen. somande 4 brevid alex igår. 20 i 10 ringer pappa och säger att jag ska dömma en match 10, typ rusch hem, men visst hann jag. dömde två matcher och blev lite rikare, sen hem till alex igen. myste med han sen drog han till sthlm och jag hem snart har jag match, tagga satan! kl.7 bälinge A-plan , ifall ni har en tråkig kväll så kom o kolla. är så jävla trött och huvudet snurrar. haha men nu ska jag sluta klaga. tack o hej!
haha 3 på natten och de var ljust som fan ute, slut jävla student på bilden.

Tisdag

Fyfan vad jag bara inte orkar åka till skolan -.- typ vill också på student? Nej men kusinen ska bo i Västerås och tar på fredag eller om de var lördag.. Jaja blir nog inte en ända jobbig lektion ändå, förutom homoprovet :/ ikväll är de träning sen har jag lite oklara planer, men ska iallafall sova hos Alex tror jag. Lediga på onsdag ju! Fyfan vad härligt att de är en vecka tills vi står och säger adjö till homoskolan och tar sommarlov :D


kört

åh så skönt de ska bli o sova. trött som satan, vill ja lova. (åh ett litet rim) köttade igenom min träning, trotts halsont. sen hämtade pojkvännen upp en och han,jag,viktor och bräck körde runt i nån timme. stått under vattentornet för första gången. vart ända bort i skyttorp, typ nån äcklig håla.. haha! men måste säga att alex körde förvånadsvärt bra. kanske vågar jag åka med han ändå :)  nu ska sova och försöka krya på mig själv. imorgon blir de väl helt galet i uppsala. bäst o hålla sig i bälinge tror jag :)
tyckte jag var så otroligt smart när jag kom på att min rubrik kunde ha två uppfattningar. 

ful

fick en fråga om varför jag alltid lägger upp gamla bilder på mig själv.
såhär är de- just nu ser jag inte klok ut nånstans. skulle typ helst vilja låsa in mig och vänta på finare tider. mitt hår måste verkligen färgas, ögonbrynen har blivit noppade fel så dem är knas. finnar överallt och ja.. listan är lång så de är därför jag inte tagit en ny bild. men ska försöka få lite fina bilder på mig själv snart. måste byta p-bild på fb.. och ja..
bara derför fick ni en suddig jävla bild som jag tog nyss :D

mååååår

ligger i sängen med en påse chips och känner mig lagom nöjd för att:
1. provet blev inställt (flyttat till imorgon)
2. chipsen jag äter må vara dem godaste
3. betygen sätts imorgon, sen ba latch
just nu ba skiter jag i allt, och typ mår. typ helt jävla crazy in the head. jag gör de jag känner för och inte de jag måste, typ så jag ska leva mitt sommarlov. tror detta sommarlov slår ut de andra. typ bara känns så. nu ska jag sätta på högsta volym och sjunga halsen av mig själv tills jag spyr :D
image description
typ länge sen jag såg dig?
JUSTE GRATTIS ÄLSKADE POJKVÄN TILL KÖRKORTET, KÖR LUGNT NU VAFAN!

Godmorgon

Sitter på bussen på väg in mot skolan. Alex sov hos mig inatt, gosigt. Jag är helt jävla sjuk, hostar som en jävla gås, eller liknande.. Jävla homoprov idag kan typ gå och dö. Känns underbart när man frågar pappa om hjälp och han säger: nej sånt här skit kan väl inte jag, du får skita i de och faila.. Tack för hjälpen! Kan också meddela er alla som blev oroliga för min ändrade relationstatus på fb, de är inte slut mellan oss!


true words

/lovisa

söndag

ligger i sängen helt jävla död. har sovit nån timme, helgen har helt klart satt sina spår...
men hade en riktigt jävla bra gårkväll ändå tillslut, syster hade fest här hemma (inte jag som många trodde) var här hemma ett tag sen drog jag till alex. han,jag och hans vänner drog in till stan på nån fest och sen vidare för att käka hamburgare på max. mycket skratt må jag säga. somnade nån gång hos alex och hade en mysig morgon hos han. nu försöker jag ta itu med plugg eftersom jag har fysik-helvetets-prov imorgon. känns drygt att avsluta med ett ig. men de är nog så de kommer bli. homoläraren har bara vart på 2 jävla lektioner sen sätter hon prov på en måndag för betygen sätts på tisdag, jävla slyna. matchen blev inställd, skönt!
klant -.-

lev medans du lever

tänk att jag har en sådan go vän som andrea, helt jävla underbart.
gårdagen blev jävligt bra med glatt folk, började att jag och andrea öste på ordentligt och sedan blev de drälinge (inte bälinge) utan nått jävla ställe i mellan bjk och bälinge. jag och alex tog bussen hem till mig och sov senare. alex och jag har legat och hostat hela natten och mamma sa imorse att hon nästan tnkte springa ner till mitt rum och kolla att vi verkligen levde. är tok förskyld, men äsch fan värt de ju! idag har jag inte värsta planerna på något.. sover hos alex ikväll hade jag tänkt. får fan se hur de blir med de... blir galet less på folk ibland asså.
typ snea,suddiga och aldeless.. aldeless underbara!
älskar dig dea!

GRATTIS

Grattis älskade syster!
17 år idag, och 15 av dem åren har du spenderat med mig, stackare! Nej men tack för att du alltid funnits för mig! Älskar dig

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_204866837.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_204866838.jpg" class="image">


RSS 2.0