Wiioo

Godmorgon. Igår var spårad. Fast så jävla kul. Somnade hos Alex efter en massa omständigheter, haha. Idag borde jag plugga, men jaaa.. Usch jag orkar seriöst inte :( ska ligga här i Alex säng och sakna honom massor ett tag till sen måste jag käka. Vrålhungrig! Det är de jag har att göra. Vi hörs :)


Fuck

Va fuck hände?
Vart var jag?
Vad gjorde jag?

Never fucking again :(


Ut och springa

Kallt och ensam men nu ska de springas. Vi hörs senare :)


Taggaaaad

Bara 4 dagar kvar!! Åh helle så bra de kommer bli, Wii

Hörs sen


Fucking dog

Haha kvällen har vart riktigt skön, vart med 7 toksluta grabbar på bio och vi alla sket på oss och dog. Första gången Viktor va tyst fan. Oh herre inte ens kul, dog! gömde mig i Alex hela filmen! Men vart ändå en bra kväll trotts alla grabbarna som är så jävla slut. Jag och Alex kollade nyss solsidan för att lugna er och de hjälpte. Så skönt de ska bli att sova, godnatt :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_508dc449ddf2b3021500446d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2102300/images/2012/pic_508dc449ddf2b3021500446d.jpg" class="image">


Söndag

Jag kan inte sova, jävla helvetes mensvärk kan bara gå och dö. Så ja, varför inte skriva ett inlägg om det? Igår vart de fugu med Alex, goooott! Och sen på kvällen drog vi på fest i Björklinge. Tog de helt lugnt igår och de var faktiskt skönt. Vid 11 vart vi hungriga, åkte till Max stoppade i oss en hamburgare, och åkte tillbaka till festen. Efter att vi lämnat emma,Sanne och en pissfull Filip åkte vi hem och sov. En bra ikväll blev trotsallt. Och idag ska jag ut och springa och ikväll ska jag Alex och äckel viktor på bio ;) blir en bra söndag. Ska försöka sova, hejdå


Hej

Har legat framför tv:n hela dagen, så mysigt och behövligt! Jag kanske åker till Gränby nu med pappa, får se. Ska ner till affären först och köpa glass. Mumsigt. Vi hörs senare :)


Sjuk

Usch har fått jätte ont i halsen och var tvungen att hoppa över matchen igår.. Låg bara hemma och kollade film och myste. Blir nog en sån dag idag med. Just nu ligger jag hemma hos Alex och han har åkt till skolan :) blir inge festande denna fredag kör dubbelt så hårt nästa istället. Fortfarande överdrivet taggad! Blir säkert en mys kväll med Alex. Hejdå ;)


Mys

Ba älskar att kunna ligga kvar i sängen och mysa, ja jag ba älskart!


Annan stad

Sitter på pappsens kontor i Stockholm och har rast. Inte för att jag jobbar men.. Igår kollade jag hur en ambulans fungerade på akis med mamma. Käkade mums lunch och köpte en klänning till nästa fredag, mamma får verkligen in i detta stort, tagit fram alla grejer och planerar som om de vore mitt bröllop ;) nu överdrev jag men hon tycker det ska bli super kul. Var hos Alex igår, mådde skit (halsont + huvudvärk) men idag mår jag bättre och kanske orkar träna ikväll. Snart ska pappa och jag ner på båten och käka buffé! Omgash vad gott! Hej på er


Godmorgon...

...världen säg vad som står på, jag tror jag drömt och svävar i det blå, hon var så vacker osv.. Varför inte börja dagen med lite Jim Jansson(!?) heter han så? Sitter iallfall på bussen på väg in, ska jobba med ambulansen idag. Har dock fått ont i halsen, de suger men. Sov hos Alex igår och vi kollade på Carrie (en engelskabok jag skulle läsa, men förstod ingenting) och inte så jävla konstigt att man inte förstod boken. Filmen var den konstigaste jag någonsin sett. Haha helt sjuk! Blir ut och springa ikväll om halsen håller. Annars ska jag nog bara de lugnt. :)


Latch

På väg till Alex nu, dan har varit så skööön, god lunch på fugu, käka så jag nästan spydde. Men var faktiskt inne på morgonen idag på Friskis och körde stenhårt. Sen är det träning ikväll så jg var värd att proppa i mig mat! Pratade mer med mamma om fredag på höstlovet, och blir bara mer och mer taggad! Nu ska jag mysa hos min älskling så hörs vi ;)


Mår som man förtjänar

True rubrik. Haft en mys dag med Alex och kollat film och garvat. Vi åkte in vid halv 9 och skulle gymma. Fast gymmet va stängt så de får bli imorgon på morgonen. Så ställer alarm på halv 6, mys! Men sen går jag ju inte i skolan så blir en skön dag med mamma. Hon lovade sushi till mat, mums! Nu ska jag sova för att orka mig upp . Godnatt!


Mys


OMFG

Jag mår så dåligt att jag inte ens kan sova, de e bara därför jag skriver detta. Tro mig jag brukar sova längre! Kvällen igår var fan den bästa på jag vet inte hur länge! Och ni ska ba veta hur awesome fredagen på höstlovet kommer bli, wooop wooop! Taggad så in i helvete, kan dock ej avslöja här, men Gud så de kommer bli bra! Hejdå ska försöka sova vidare!


Hey

Freeeedag! Åh Gud så underbart, nästan så jag får glädjetårar. Helgen kommer bli awesome partay på lördag med bästa vännerna och ikväll ska jag nog mysa med Alex. Vi vann matchen igår med 5-1 vilket betyder att vi är i semifinal där vi möter fanna nästa helg. Dock sträckte jag låret.. Däirför blir det ingen camp 4 i helgen.., :/ hejdå :)


Torsdag

Nästan läskigt hur fort veckorna går! Köttade stenhårt igår på zumban, så har träningsvärk i min jävla röv. Men så värt. Idag har jag match, så taggad! Annars har vi en ganska jobbig dag i skolan, fast fotboll med klassen. Vilket är kul. Fan vad ni inte bryr er, men ändå. Jackan ni såg på bilden här nedanför är nyinköpt och ska snart börjas användas. Hejdå :)


Nada plugg

Gud så skönt, inga läxor denna vecka, nästa vecka ska vi på prao sen är de höstlov, åh gud så skönt! Ska ut och springa med Alex ikväll igen, sen bli de Zumba. Nu måste jag käka, super hungrig. Hejdå!


Ja

Jag ångrar massor i mitt liv, men det är dessa grejor som gjort mig stark. så jävla stark. Att förlora dem man trodde var ens vänner. Att få all jävla skit. Att bli lurad och känna sig blåst. Alla dessa nätter jag somnat gråtande till sängs, alla tårar i mammas famn. Folk som försöker förstå och hjälpa. Jag skyller inte på någon, men ni som blunda för mina tårar och ni som låtsades inte förstå. Det är ni jag är besviken på och det är er jag undviker. Från att vara bästa jävla vänner till att bli lämnad, ensam.
Tackar än en gång för att jag har Alex, alla hans kuddar jag har grinat blöta. han är den som finns där, alltid.
Ni som tar åt er, gör det för de är er det handlar om.


Helt ok

Att sluta kvart över 11, jo man tackar. Så sitter glad som ett fån och väntar på bussen. Skulle igentligen slutat kvart i 4, så de är ba o njuta. Ska hem och städa lite köpa glass och slänga mig framför tv:n där jag ska ligga nån timme, sen ikväll ut och springa med Alex och mysa. Åh så underbart :)


Regn

Usch typ hej nu är fitthösten här och de regnar stumt. Blir så less. Hade tänkt cykla idag, men nej jag åkte ända in till centralen istället. Palla bli blöt. Vill bara lägga mig i sängen och sova igen. Aja, vi hörs senare :)


Helgen

Ja, förlåt förlåt. Har ej hunnit :( men nu är jag här, och min helg har vart kanon! I fredags mös jag med pojkvännen och fick go massage :) igår var de lagavslutning, super kul! Gokart,tjurridning,segway och massa. Sen på kvällen var de "Förkrök" hos en i lagets lägenhet, drog sen vidare och tappade bort mig men kom tillslut fram och hade en jävligt bra kväll men bra sällskap. Alex kom och hämta mig nångång och sov där. Myst hela morgonen och nu har jag precis städat klart rummet :) hejdå


Tack för att du finns...

...Älskade godispåse. Aldrig har godis vart smakat så ljuvligt som idag.


Kvällen

Kvällen igår var underbar, god middag och bio. Vi såg Ted, så jävla rolig!! Bra kväll :)


Ett helt halvår

Idag för 6 månader sen blev jag tillsammans med världens finaste människa! (det är mer än 6 månader, men vi kommer inte ihåg och bestämde därför att 10 april fick bli dagen vi blev tillsammans) detta halvår har vart det bästa i mitt liv. Skulle jag ringa dig mitt i natten och vilja att du skulle komma, skulle du vara där efter 2 minuter. Är jag ledsen, finns du alltid där. Du är den bästa och tar upp nästan hela mitt hjärta, och jag är så sjukt lycklig att jag har dig. Ingen av oss är normala, och vi kan komma på de sjukaste grejerna och verkligen göra dem också. Det är ingen slump att jag hittat dig. Vi är fan gjorda för varann. Vi har gråtit,bråkat,slagits och hatat, vart osams och grälat, men det har bara fått mig förstå hur mycket jag älskar dig. Utan dig skulle jag vara tom. Alex, fyfan vad mycket jag älskar dig!


Skakis

Hej, sitter i bussen och regnet öser ner utanför. Skolan var latch och bästa,älskade pojkvän kom och hämta mig vid lunch och vi drog och käka kebab, så sjukt lycklig med dig! Sen fitt copertest, som gick förvånansvärt bra, haha. Dock har jag ont i bröstet och är helt skakis. Drogade astmasprej som de vore vatten, så kunde inte ens skriva mitt namn först, fingrarna darrade så :/ de mesta är över nu iallfall. Ska hem och mysa sen senare ska jag och Alex ut och springa. Tacko hej


Du är mitt allt

Jag älskar dig Alex!
Han är för underbar! Köpt en urgullig nalle och ordnat de riktigt mys,nu när jag behövde de som mest. världens bästa pojkvän ! <3


Depp

Orkar ingenting just nu, sov inte ett skit inatt och grät hela morgonen,på bussen och allt känns bara så jävla jobbigt just nu. Jag orkar inte vara stark längre, jag orkar inte låtsas att allt är bra längre. hur mycket jag än ler och hur mycket jag skrattar bär jag på minnen som kommer finnas kvar inom mig hela livet. Jag tackar för att jag fått en så fin pojkvän, som fått mig förstå hur det är att älska, hur det är att alltid ha nån vid sin sida. Men faktiskt inte ens han kan få mig att glömma de som hänt. Det är de som får mig att må så dåligt, att jag ALDRIG kommer glömma.


Hej igen

Matchen vann vi, betyder att vi är vidare i upplandscupen och de är nice. Mindre Nice är de med ett kemiprov på tisdag och jag kommer faila så fucking hårt. Men jag krigar på. Skriver också en jävla fittuppsats på so:n. Jaja, efter denna vecka har vi prao, vilket gillas! Sen höstlov! På onsdag är det en väldigt speciell dag också ;) de tar jag mer då, nu ska de pluggas , så hejdå


Taggish

Godmorgon, Uppe så här jävla tidigt för de är match. Nice, var en rolig kväll igår med Alex och hans vänner. Dock låg jag typ bara i sängen helt deckad. Men aa jag vaknade då och då när nån jävel fes.. Och de stank verkligen bajs. Haha men somnade halv 4 typ, värt när man ska upp 9, blev en morgontripp med charlie också. Nu ska jag upp och käka något, hejsvejs så länge


Heeeeeej

Hejhejhejhwjhehhejheh damp! Är med elvispen i sängen och igår var de fekke,fekke,fekke hahaha okej,, varför helt övertaggad!! Vi var på massa ställen och hade kul och var pingviner iallafall . Kvällen slutade med att jag o Elvira somnade här typ halv 4. Vi käka nyss våfflor, as gott!!


Väntar

Bussen är seg men jag har tålamod. Baa för just idag ska jag få träffa elvispen, haha skulle stå Elvira, men hon får bli en elvisp nu :) jaja blir kul att äntligen få träffa henne, hejdå ;)


Tur att jag finns ändå


Hejhej

Sitter på bussen på väg hem, äntligen! Vill ba slänga mig i sängen och dö. Men ska hem och käka bulle,plugga lite kanske träffa Alex om de hinns, sen träning borta i Årsta. Drygt,jobbigt och stressigt -.- börjar bli förkyld också.. Nej fyfan vill ha helg typ nyss.. Taco hej


Träna,sova,äta

Gokväll, är mera trött och ligger i sängen och somnar säkert strax efter detta kommit upp. Har städat rummet och pluggat idag, var ute och sprang med Alex och sen strax jag iväg på Zumba. Fy vad jobbigt de var, helt dö i bena.. Men alltid skönt när de är över! Käkade och duschade sen hamnade jag här. Mysmys, godnatt


Svar

Fråga:
Vad var det som hade hänt när du mådde sådär dåligt?
Vem är din bästavän?
Du vet att Johanna och Andrea alltid snackar skit om dig va, haha

Svar: det är inte något jag tar här, talar om de för folk jag verkligen litar på.
Alex, haha! Sen är Elvira den som alltid finns där och förstår, även fast vi inte ses så ofta :(
Det gör dom säkert, men vet du? Jag bryr mig inte ett skit. De kan snacka hur mycket de vill. :)


Men dö

Dagen har fortsatt lika dåligt som den började. Missade bussen nyss och matteprovet kan gå och dö. Vill bara hem och sova -.- så sjukt trött och arg.


Inställd

Asså när man har stressat hela morgonen och är otaggad så ini helvete på skolan och kommer till skolan och första lektionen är fucking inställd vill man ju bara lägga sig ner och gråta. Och nästa lektion är Matteprov, hejhej jag kommer få F. Bajshomo.. Slutar iallfall 1 och då ska jag hem och städa rummet,plugga ut och springa med bästa och sen får vi se. Ligger i sofforna med klassen och försöker plugga matte men nej. Hejdå


One day baby we be old

Rubriken fick bli efter musiken som just nu flödar i mina öron. Sitter på bussen bredvid en pluggande Emelie och tror vi båda bara skulle vilja hem och hoppa i sängen igen. Men vi sitter här som vanligt och tycker synda om oss själva. Det är tisdag, vädret mulet och mitt tuggummi har tappat smaken. Längtar tills dagen är slut då jag och Alex ska ta oss en springrunda, svenska Hollywood fruar också. Haha. Vi hörs säkert senare :)


Sad

De här med bloggandet har börjat sjunka.. Igen.. Men fortsätt håll utkik för jag bloggar så fort jag får tid över. :)


RSS 2.0